8. veya 9. nesil i5 işlemci ve RX 570 ekran kartı kullanan var mı?

RX 570 ile 1050 aynı seviyede kartlar değil. Hatta 1050 Ti bile 570'e göre berbat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testlerinin başladığı kısma göz atın. Sıcaklıklar bu durumda. Isınıyor denemez.

@Shimada Sensei 1285 MHz yapınca core frekansı aynı performansı elde edebildim. Bu puana işlemci katkısı çok düşük.
Anladım. Garanti olsun diye bir de PUBG'de test etsek olur mu? Bu sonuçlara göre insanlara öneri yapacağım da paralarını boşa harcatmak istemem.

@Shimada Sensei i3 7100'den R5 2600X e geçmiştim yaklaşık 1 yıl önce, GTX 1050 TI kullanıyordum i3 ile, R5 ve RX 570'li sisteme göre daha fazla FPS aldığımı fark ettim eski bir videomda, strateji tarzı oyunlarda. Yapay zekanın bolca kullanıldığı oyunlarda Intel bence açık ara fark atıyor. Intelle 30 FPS aldığım Cities'te 20-25 FPS; Men of War: Assault Squad 2'de intelle 50 FPS aldığım yerlerde AMD ile 30-40 arası alıyorum.

Onun dışında özellikle son nesil Ryzenlar ile Intel sistem arasında fark olduğunu düşünmüyorum, ki Ryzen 2600X bile sadece 144 FPS almak istediğimde yetmiyor ve strateji, simülasyon tarzı oyunlarda öksürüyor.
(Verdiğim her iki örnekte de İşlemci kullanımı yüzde 70'in altında I3 7100 için, Ryzen ise zaten yüzde 20'yi geçmiyor.)

Benchmarklar daha yararlı olur diye düşündüm. RX 580, RX 570'ten kötü sonuç verdi sanırım 😁. Gerçek RX 570 sahibi biri yaparsa daha kesin yargılara ulaşabilirsiniz. Yine de atayım. Sonuçlar:

Ultra (VSYNC kapalı)

4.7.png

Minimum (VSYNC kapalı)

minimum.png

Bu da RX 580 ve 5.1 GHz 8700K:

rx580.png

minimum 5.1.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı