8 Yıllık Bilgisayara Yeni Ekran Kartı Takmak

• Konuyu başlatan rico
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 10.113
Daha fazla  
Ben çok sık oyun oynayan bir insan olduğum için iyi bir PC'ye gerek duyuyorum ve şu an kullandığım dizüstü (Nvidia 610M, i5, 4GB RAM) bana yetmediğinden yeni bir sistem toplamaya ihtiyaç duymadığım için baya eski olan AMD Radeon 3000 Series, 4 GB RAM ve Intel Core Duo 2 bulunan masaüstü bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 1000 TL. 1. yada 2. el olması fark etmez, AMD-Nvidia fark etmez. Tek istediğim GTA 5, Dying Light gibi oyunları orta ayarlarda 60 FPS'te açabilmek. Bu arada işlemci darboğazı falan hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten RAM'i 4'den 6 yapmayı, işlemciyi de yükseltmeyi düşünüyorum. GTX 960 eski bir bilgisayarı çok iyi yapar diyorlar, GTX 960 mı almalıyım yoksa daha yüksek bir şey mi ? Dediğim gibi bütçem 1000 TL.

Gtx 680 ti alın. Eski kartları pek tanımam. Özelliklede hd serisini bu yüzden 680 ti gücünde bir amd kartta tercih edebilirsiniz. Ama tavsiyem 680 ti. Ramede upgrade güzel gidecektir.

Uzun zamandır masaüstü PC'mi kullanmadığım için hatırlamıyorum ve monitörü felan takmaya da üşeniyorum. Tek hatırladığım Intel Core Duo 2. Bu arada GTX 680 TI'ı düşüneceğim, sağolun.

Yeni sistem toplasam en az 3.000 TL fakat ekran kartı ve işlemcimi değiştirirsem 1000 TL'ye denk geliyor.
O işlemciye GTX 960 darboğaz yapar. İşlemcinizi tam yazın. Darboğaz hakkında bir şey bilmiyorsanız işlemcinizi tam öğrenin ve internete yazın. Örneğin GTX 960 alacaksınız ya. Intel Core2 Duo Exxxx işlemci GTX 960'a darboğaz yapar mı yazın. Örnek verdim.

Ayrıca o PC'ye yapacağınız yatırım ölü olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı