80.000 TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
80000

OnurOğuz

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım selamlar öncelikle. 5 yıllık Redmi Note 9'um yavaştan ölüm sinyallerini arttırdı, beni yeni bir telefon arayışı içine soktu. Biliyorum, S25 değil de S26 rakibi olacak ama Samsung'un kamera konusundaki tutumunu biliyorsunuz; yıllardır aynı sensörleri işlemci değiştirerek tekrar önümüze koyuyor, o yüzden çok fark olacağını sanmıyorum. Sizce iPhone 17, S25 üzerindeki tercihi değiştirmelik bir telefon mudur? Aradaki fark benim için mühim değil şu anlık, zaten S26 düz versiyonun da hemen hemen 60-65 bandından çıkacağını öngörürsek. S24U/S25U gibi seçeneklerin de pazarda olduğunu biliyorum ama devasa boyutta bir telefon taşımak istemiyorum maalesef. Bazı kaynaklar kamera farkının ufak olduğunu, bazıları ise arada devasa farklar olduğunu söylüyor. Sizin önerileriniz nelerdir?

Hocalarım selamlar öncelikle. 5 yıllık Redmi Note 9'um yavaştan ölüm sinyallerini arttırdı, beni yeni bir telefon arayışı içine soktu. Biliyorum, S25 değil de S26 rakibi olacak ama Samsung'un kamera konusundaki tutumunu biliyorsunuz; yıllardır aynı sensörleri işlemci değiştirerek tekrar önümüze koyuyor, o yüzden çok fark olacağını sanmıyorum. Sizce iPhone 17, S25 üzerindeki tercihi değiştirmelik bir telefon mudur? Aradaki fark benim için mühim değil şu anlık, zaten S26 düz versiyonun da hemen hemen 60-65 bandından çıkacağını öngörürsek. S24U/S25U gibi seçeneklerin de pazarda olduğunu biliyorum ama devasa boyutta bir telefon taşımak istemiyorum maalesef. Bazı kaynaklar kamera farkının ufak olduğunu, bazıları ise arada devasa farklar olduğunu söylüyor. Sizin önerileriniz nelerdir?

iPhone 17 ve S25 zaten kafa kafaya fazla bir değişiklik görmezsin.

80 bine iphone 17 dışında alınabilir bir telefon yok, benzer android telefonlar 60 bine var s24 ultra honor magic 7 pro vs gibi, zaten bunun daha da üzerine çıkılıyorsa apple harici birşey KESİNLİKLE alınmaz.

Yıllardır iPhone kullananlar bile son IPhone'lardan şikayetçiler bunun üzerine bir sürü video ve içeriklerde var.

Dolu dolu telefon istiyorsan.

Xiaomi 15 Ultra.

Ya da POCO F8 Ultra.

Alabilirsin.

Tüm değerlerine bakabilirsin canavar gibi telefonlar.

Cahil cühela takımı iPhone diyor bilip bilmeden.

Yıllardır iPhone kullananlar bile son IPhone'lardan şikayetçiler bunun üzerine bir sürü video ve içeriklerde var.

Dolu dolu telefon istiyorsan.

Xiaomi 15 Ultra.

Ya da POCO F8 Ultra.

Alabilirsin.

Tüm değerlerine bakabilirsin canavar gibi telefonlar.

Cahil cühela takımı iPhone diyor bilip bilmeden.

Hayatında iPhone kullandın mı desek iPhone 7 diyeceksin bize cahil diyorsun biz burada iPhone övmüyoruz adam S25 kullanamam iPhone 17 le arasında fark var mı diye soruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı