osmn11s
Centipat
Daha fazla
Hocam beklenti konusuna katılıyorum ve bu kadar tecrübeli birinin olması forumda, vag grubu açısından, beni çok mutlu etti. Vag grubundaki kafadan kayma olayının abartıldığı bence de doğru bu araçlar virajdan viraja koşmak için üretilmiyor. Lakin bazı araçların yol tutuş konusunda bu gruptan ilerde olduğunu da doğru. Geçtimiz günlerde bir konu açmıştım ve golf almayı planlıyordum manuel olarak. Sonra astra kya evrildi biraz aklımdaki araç ve bunun en büyük sebeplerinden birisi şuanki aracımım focus olması. Daha önce hatri sayılır miktarda golf 7 dizel kullandım ve virajda biraz kastığınızda aracı iç taraftaki teker yerden kalkacak gibi hissettiriyor. Yani bu kafadan kayma olayından oncesinde de bazı sorunlar var. Arka süspansiyon torsiyon mesela bence yakışmıyor. Yumuşak konforlu bir araç ama çok ortada bir otomobil.Bunu her seferinde söylemekten çekiniyorum ama bu sefer de farz oldu. Eski Avek servis çalışanı, mühendis ve 13+ yıllık VAG grubu kullanıcısıyım. Belki yüzlerce kez yazılımını yaptım. Performans olarak ne bekliyorsunuz da beğenmiyorsunuz bu 1 kafa bırakıyordan kastınız viraja 160 ile girince bıraktığı ise hangi araç bırakmıyor?
Fazlasıyla asılsız ve bilgiden yoksun bir yorum maalesef.
Evet Alper hocam DQ381 ıslak kavrama kullanıyor.
Passat makul olanı bence hocam. B8 kasa comfort temiz örneği iyi olur.Arkadaşlar ikisi de birbirinden farklı segmentlerde fakat öylesine bir anket yapmak istedim. 1.600.000 TL'lik bütçeniz var diyelim, hangisini seçerdiniz?