ASUS TUF serisi önerim pil ve dayanıklılık konusunda gayet başarılı hatta dayanıklılık konusunda testlerde 1. araştırabilirsin.
Oyun için 4060 en iyisi ama paran varsa 4090 daha hoş olabilir işlemci olarak Intel diyorsan i7 üstü al AMD istiyorsan Ryzen serisinde hepsi seni tatmin eder.
ASUS TUF da bazen sorun çıkıyor diye biliyorum bir de fiyatını hak etmiyormuş?
hocam kesinlikle oyuncu bilgisayarı önermiyorum tavsiyem mack alın o fiyata güzel mackbook pro bulursunuz hadi olmadı güçlü ofis bilgisayarı bulun oyun bilgisayarı alanların genelikle sonları hüsran oluyorMühendislik ve oyun oynamak için kullanacağım.
Hocam kesinlikle oyuncu bilgisayarı önermiyorum tavsiyem mack alın o fiyata güzel MacBook Pro bulursunuz hadi olmadı güçlü ofis bilgisayarı bulun oyun bilgisayarı alanların genelikle sonları hüsran oluyor.
![]()
Apple MacBook Pro M4 16GB 512GB SSD macOS 14" Taşınabilir Bilgisayar Uzay Siyahı MW2U3TU/A - idefix
Apple MacBook Pro M4 16GB 512GB SSD macOS 14" Taşınabilir Bilgisayar Uzay Siyahı MW2U3TU/A ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ASUS TUF da bazen sorun çıkıyor diye biliyorum bir de fiyatını hak etmiyormuş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.