80-100 bin TL'ye 4080S sistem önerisi

Bütçe
100000

Wellgosh

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Ekteki özelleştirmelerle 4080 Super sistem sizce tercih edilebilir mi?
Biliyorum, parçaları tek tek satın alırsam daha uygun bir maliyet elde edebilirim. Ancak benim için öncelikli olan, taksitli alışveriş imkanı.
Eğer 80-100k TL bandında taksitli olarak önerebileceğiniz başka sistemler varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Post'a resim nereden ekleniyor bulamadığım için GameGaraj'daki özelleştirdiğim sistemi paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ekteki özelleştirmelerle 4080 Super sistem sizce tercih edilebilir mi?
Biliyorum, parçaları tek tek satın alırsam daha uygun bir maliyet elde edebilirim. Ancak benim için öncelikli olan, taksitli alışveriş imkanı.
Eğer 80-100k TL bandında taksitli olarak önerebileceğiniz başka sistemler varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Post'a resim nereden ekleniyor bulamadığım için GameGaraj'daki özelleştirdiğim sistemi paylaşıyorum.

Ben 5000 serisini beklerdim. Zaten 5080 ilk piyasaya gireceklerden

Merhabalar. 5080 serisini bekleme şansım yok maalesef, çıktığında 4080'i satıp ona yükseltmeyi hedefliyorum.

Sizce sistem bu şekilde uygun mudur?

Şu sistemi şu şekilde özelleştirip alabilirsiniz 76 bin TL tutuyor.
1735028777971.png

Vade farksız mı istiyorsunuz?
Evet hocam, mümkünse minimum 3 taksit

Şu sistemi şu şekilde özelleştirip alabilirsiniz 76 bin TL tutuyor.
Eki Görüntüle 2380976
Hocam bunda taksit şansı yok maalesef, üstte paylaştığım sistem için ne düşünürsünüz? 12 ay taksit 80k civarına geliyor

Evet hocam, mümkünse minimum 3 taksit

Hocam bunda taksit şansı yok maalesef, üstte paylaştığım sistem için ne düşünürsünüz? 12 ay taksit 80k civarına geliyor
Hocam hazır sistem satan şirketler maalesef vade farkı koyuyor. Bazen GameGaraj vadesiz sattığı sistemler oluyor onun dışında nadir.

Hocam eğer en az 3 taksit gibi internet üzerinden tek tek parça toplanabilirse 80k'ya, daha kaliteli ve güvenilir bir sistem kurmayı da çok isterim. Maksimum kart kullanıyorum.

Hocam hazır sistem satan şirketler maalesef vade farkı koyuyor. Bazen GameGaraj vadesiz sattığı sistemler oluyor onun dışında nadir.
Hocam doğru anlıyorsam GameGaraj'daki ürünler evet vade farksız olduğu için en bütçe dostu olanlar, ancak onlar da en kaliteli bileşeni kullanmıyor ne yazık ki. Yukarıdaki ekran görüntüsü gibi bir sistem kurarsam sizce pişman olur muyum? Değerli görüşleriniz benim için önemli, 80 bin liralara kadar çıkmışken en iyisi olsun istiyor insan malum :)

Yukarıdaki ekran görüntüsü gibi bir sistem kurarsam sizce pişman olur muyum?
Pişman olmazsınız o da iyi sistem. Biz sadece daha uyguna veya aynı fiyatlara daha iyisi için uğraşıyoruz. Tek tek toplamayı deneyebiliriz isterseniz. Size parçalar atarız taksit seçeneklerine göre kararı siz verirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı