80-100 TL arası anakart ve CPU tavsiyesi

Bütçe
100

mertpir

Decapat
Merhaba. AM2 DDR2 ASUS bir bilgisayarım vardı. Ekran bir anda gitti. Monitor rengarenk, ince renkli cizgiler belirdi ve reset attim. Ardından tekrar açmayı denedim, olmadı. Akla gelebilecek tüm kabloları ve parçaları çıkarıp taktım, ama nafile. Açılmıyor. Işlemciyi en son çıkarıp taktım açılmadı. Anakart bozuldu herhalde diye düşünüyorum. Işlemcinin pinlerini büktüm. Evet içinde ufak beyaz tüy var diye. . Power tuşuna basıyorum fanlar dönüyor tepki yok. RAM'lerin bozulduğuna inanmıyorum, PSU'da bozulmamistir. Pek bilmiyorum, bozulmuş da olabilir. Benim elimde kullanılmamış 256 MB ekran kartı var. PSU, RAM, soğutucu, ekran kartı var. Bozulan bilgisayarım boşa gitsin istemiyorum. Zaten yenisini alacak pek gücüm yok. Eksiğim anakart ve CPU. 80-100 lira arası, 775 pin DDR2 anakart ve CPU bulabilir misiniz? Simdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20200226_140330.jpg
    20200226_140330.jpg
    485,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı