80.5 OBP ile 77 OBP okul gelir mi?

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kısacası ben bingül erdem Anadolu lisesini istiyorum. OBP 77. benim 80.5 OBP. Girebilir miyim? Eğer bir ihtimal varsa o da etilet Anadolu lisesi. Oda 82 OBP. Cevaplarınızı bekliyorum.

Kontejana bağlı biraz. Ek kontejanla vs. yer olursa neden olmasın. Ayrıca ilinize gelecek ve gidecek öğrenciler de önemli.

Ben 86OBP puanı ile 92 isteyen Anadolu lisesine girmiştim ama şu şekilde gene şansını denersin eğer baktın olmadı kontenjan bitmiş dönem arasında somestr tatilinde veya dönemin herhangi bir gününde baktın kontenjan açılmış direkt e-Devlet üzerinden velin nakil başvurusu yapabilir e-Devlet'e girip nakil işlemleri yazarsan zaten çıkar kontenjan her türlü açılır babasının tayini çıkan başka okula giden, okulda kavga çıkarıp okuldan atılan okuldan ayrılanlar vs. vs. Olacaktır sen içini rahat tut ama bu dediğim nakil işlemlerini yapabilmek için özel okulda olmaman gerekiyor çünkü eğer özel okulda okursan okul müdürü kendi sayfası üzerinden yapabiliyor ama özel okul seni o okulda tutmak için elinden geleni yapacağı için bu seni biraz zorlayabilir uzun lafın kısası olmazsa dönem arası nakil yaptır.

Arkadaşlar merhaba. Kısacası ben bingül erdem Anadolu lisesini istiyorum. OBP 77. benim 80.5 OBP. Girebilir miyim? Eğer bir ihtimal varsa o da etilet Anadolu lisesi. Oda 82 OBP. Cevaplarınızı bekliyorum.

Kimi okul 1 puanı bile önemser ama okula çok talep olunca çoğu önemsiyor bazıları ise fazla umursamayıp alıyor, OBP yüzünden kanka hiçbir okula giremedim çok okullar var ama kötü tiplerin takıldığı kötü okullar.

OBP'yi nereden görebiliriz, 3 senenin toplamını?

LGS sonucunun olduğu yerde sistemde yazıyordu geçen sene.

Kimi okul 1 puanı bile önemser ama okula çok talep olunca çoğu önemsiyor bazıları ise fazla umursamayıp alıyor, OBP yüzünden kanka hiçbir okula giremedim çok okullar var ama kötü tiplerin takıldığı kötü okullar.

LGS sonucunun olduğu yerde sistemde yazıyordu geçen sene.
Hocam sadece puan ve yüzdelik dilimleri yazmışlar bu sefer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı