80-90 bin TL araba önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçemi başlıkta belirttim. Bilgili arkadaşlardan fikir bekliyorum. Delirmek üzereyim. 2-3 aydır araba arıyorum. 2-3 kere expertize para verdim. Artık almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulursanız bana da söyleyin.
yaklaşık 2-3 hafta önce bir yakınım 1.25 Trend 2013 satın aldı, şuan sarı siteye girip bakamıyorum fakat 90bin TL'ye bulunması imkansız bir araç değil. 2009-2012 model arası Fiesta'lar gerçekten güzel değil yalnız.

Bütçemi başlıkta belirttim. Bilgili arkadaşlardan fikir bekliyorum. Delirmek üzereyim. 2-3 aydır araba arıyorum. 2-3 kere expertize para verdim. Artık almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

En iyisi aşağıdaki

Ucuza güzel araba üstelik sağ ön çamurluk değişmiş sadece

Nojtalaji ararsanız ?
Mercedes - Benz / 300 / 300 D / 1988 model MERCEDES 300D... 2020 FRANSA GÜMRÜK ÇIKIŞLI sahibinden.comda - 910217549 clio ya da diğerleri yanında çöp kalır.

En iyisi aşağıdaki

Ucuza güzel araba üstelik sağ ön çamurluk değişmiş sadece

LPG & benzin araba alınmaz dizel daha iyidir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı