80 bin TL araba önerisi

Teneke dememek lazım hocam hiç olmayanlarda var.
Albea dizel 2006 model vardı bir sıkıntısını görmedim hocam 5 yıl kullandım.

Geçenlerde bir konuda daha benzer şeyler yaşandı, insanlar neden tek doğrunun kendi beğendikleri olduklarında bu kadar diretiyorlar gerçekten anlamak zor. Herkesin beklentisi, maddi durumuna göre vs. seçeceği araç değişir. O zaman 1 model üretilsin mesela sadece dünya'da Volkswagen üretilsin alan alsın alamayan arabasız kalsın, zaten maşallah Volkswagen diyince bir çok kişi ses etmez ama diğer markalara hemen hemen 2 kişiden biri ya o araba mı alınır der.

Ben açıkcası bu tarz aşağılayıcı, teneke vb söylemleri etik olarak doğru bulmuyor, o arabaları tercih eden kişilere saygısızlık olarak görüyorum. Ha alır mıyım albea? Almam. Ama bu bana teneke, leş, çöp deme hakkı vermez.

Ben derim, tofaş kullanmış biri olarak ve kaza yapmış biri olarak, bu ülkeye atılmış en büyük kazıktır, 90 model honda ile tofaş arasında dağlar kadar fark var, gidip honda almak yerine neden tofaş alsın ki ?

Bu laf artık klişeleşti, ülkeye atılmış kazık... Arkadaşım o zamanlarda Volvo, Mercedes gibi markaların modelleri vardı, C segmentte Corolla, Mazda 323 gibi bir sürü seçenek vardı. Kimse kimseye zorla satmadı. Almasaydı millet Tofaşı. Nasıl ki şuan 2020 model Volvo'da şerit takibinden tut, otomatik frene kadar her türlü donanım var, ama alamıyoruz, tek hava yastıklı Sandero, 2 hava yastıklı Polo satıldı ve çokta bu modeller tutuluyor ve peynir ekmek gibi satılıyorsa o zamanlarda aynı durum söz konusuydu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı