Hocamız 2k,4k grafik çözünürlüğü hedefliyor. Bu çözünürlüklerde hiç bir artısı olmayacak fahiş fiyatta ki 9800x3d koyulması gereksiz. O koyulacak diye yan parçalardan kısmak mantıksız. 2k, 4k çözünürlükte yük GPU'da olacak.İstekleriniz dahilinde en dengeli bu şekilde oluyor. Attığım PSU'nun iç yapısı da gayet kaliteli. Full beyaz yapmak isterseniz 5-6K daha fazla ödemek zorunda kalabilirsiniz.
BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.483,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kısılan yan parça nedir burada? Sırf CL28 diye bir RAM'e 2K daha vermek mantıksız. PSU olarak da önerdiğim model gayet yeterli. FSP Vita TR'de fiyatını haketmiyor. Attığım Bitfenix ile aralarında o kadar fark yok. Attığın AiO pompa sesi problemleriyle tanınıyor globalde. Enermax varken alınmaz. Ayrıca kimseye 1TB SSD yetmiyor. MSI'ın X870 çipsetlerinde de BIOS'lar hala oturmuş değil. Yine de belki alınabilir. MSI Tomahawk veya Gigabyte Gaming'e bakılabilir.Hocamız 2k,4k grafik çözünürlüğü hedefliyor. Bu çözünürlüklerde hiç bir artısı olmayacak fahiş fiyatta ki 9800x3d koyulması gereksiz. O koyulacak diye yan parçalardan kısmak mantıksız. 2k, 4k çözünürlükte yük GPU'da olacak.
Asıl alınabilir dediğiniz Tomahawk serisi problemli. Neden mantıksız olsun? Lexar Ares markanın tepe modeli ve ayrıca cl28 çok daha mantıklı? PSU olarak benim önerdiğim sizinkinde çok çok çok daha iyi. Hem FSP Vita GM gibi elit bir serisi hemde 850w. Fiyatını hak etmemekle ne alakası var? Çok başarılı bir markanın çok iyi bir serisi ayrıca 100w daha fazla? Kasalarımız desen benimki çok çok daha kaliteli. Konu sahibi 4k ultra oyun oynacak. 9800x3d, 7800x3d, 9900x'in 4k ultra grafikte aynı FPS verdiğini gösteren testler var. Bazı yerlerde 9900x geçiyor bile. 9700x bile koyulur. 7700x bile koyulur. Yük GPU'da olacak çünkü. 4k Ultra grafikte oyun oynayacak biri için 23.5k fahiş fiyatıyla 9800x3d koymak kadar saçma bir şey yok. 9800x3d ile 1fps kazanabilir belki çok güzel öneri.Kısılan yan parça nedir burada? Sırf CL28 diye bir RAM'e 2K daha vermek mantıksız. PSU olarak da önerdiğim model gayet yeterli. FSP Vita TR'de fiyatını haketmiyor. Attığım Bitfenix ile aralarında o kadar fark yok. Attığın AiO pompa sesi problemleriyle tanınıyor globalde. Enermax varken alınmaz. Ayrıca kimseye 1TB SSD yetmiyor. MSI'ın X870 çipsetlerinde de BIOS'lar hala oturmuş değil. Yine de belki alınabilir. MSI Tomahawk veya Gigabyte Gaming'e bakılabilir.
Küçümseyerek yorum yapıyorsak yapalım. Tomahawk'a bakılabilir dedim. Tomahawk'taki sorunların çoğu MSI'larda genel olarak var. Asrock önerdim zaten. Öyle bir yorum yapıyorsun ki attığım PSU sanki Frisby. İç yapı olarak son kullanıcıya gayet yeterli. Hadi 9800X3D'yi çıkarıp 7800X3D koyalım. 4K'da kullanılacağını görmemiştim. Ondan önerdim. Başka değişecek bir şey yok. RAM'lerin CL30'u 4K iken CL28'e 6K vermek sadece parayı havaya atmaktır. 850W'ı bıraktım. 750W'ın bile fazlaca yeteceğini ikimiz de biliyoruz. Kasa olarak ise Ponos gayet iyi bir kasa. Hadi dediğiniz gibi kaliteli bir kasa alalım. O fiyata Lancool 216 ve Lancool 3 varken Coolermaster alınmaz. Plastik kalitesi orta seviyede çünkü.Asıl alınabilir dediğiniz Tomahawk serisi problemli. Neden mantıksız olsun? Lexar Ares markanın tepe modeli ve ayrıca cl28 çok daha mantıklı? PSU olarak benim önerdiğim sizinkinde çok çok çok daha iyi. Hem FSP Vita GM gibi elit bir serisi hemde 850w. Fiyatını hak etmemekle ne alakası var? Çok başarılı bir markanın çok iyi bir serisi ayrıca 100w daha fazla? Kasalarımız desen benimki çok çok daha kaliteli. Konu sahibi 4k ultra oyun oynacak. 9800x3d, 7800x3d, 9900x'in 4k ultra grafikte aynı FPS verdiğini gösteren testler var. Bazı yerlerde 9900x geçiyor bile. 9700x bile koyulur. 7700x bile koyulur. Yük GPU'da olacak çünkü. 4k Ultra grafikte oyun oynayacak biri için 23.5k fahiş fiyatıyla 9800x3d koymak kadar saçma bir şey yok. 9800x3d ile 1fps kazanabilir belki çok güzel öneri.
@bdxmrz @efebatiin hocalarımın da önerisi olacaktır.
Küçümsemiyorum, yanlış anlama. 4k ultra grafikte oyun oynaycak biri için 9800x3d önermek çok mantıksız. Bunu anlatıyorum. Görmediğini söyledin, problem yok. Benim yaptığım da zaten bütçe olduğu için ordan açılan bütçeyle diğer parçaların kalitesini arttırmak. Hiç bir zaman parçalarının kalitesiz olduğunu söylemedim. Benimkilerin daha iyi olduğunu söyledim. Çünkü 4k ultra'da 9800x3d ile 7800x3d arasında hiç bir fark olmaycak. Ordan elde edilen bütçeyle yan parçaların kalitesini arttırdım. Bütçe varken gerek yok diye almamazlık yapılmamalı. Bu ülkede hiç bir şey yerinde durmuyor. 750w yeter diye FSP Vita GM 850W almamazlık bence mantıksız olur. İleride yeni seri kartlara geçtiğinde PSU 850W gerektiğinde ne yapıcak adam? Bütçeye sığıyorken alınması gerekiyor. Ben senin parçalarına hiç bir zaman kötü demedim. Benim koyduklarım daha iyi dedim. 9800x3d'ye gerek yok dedim.Küçümseyerek yorum yapıyorsak yapalım. Tomahawk'a bakılabilir dedim. Tomahawk'taki sorunların çoğu MSI'larda genel olarak var. Asrock önerdim zaten. Öyle bir yorum yapıyorsun ki attığım PSU sanki Frisby. İç yapı olarak son kullanıcıya gayet yeterli. Hadi 9800X3D'yi çıkarıp 7800X3D koyalım. 4K'da kullanılacağını görmemiştim. Ondan önerdim. Başka değişecek bir şey yok. RAM'lerin CL30'u 4K iken CL28'e 6K vermek sadece parayı havaya atmaktır. 850W'ı bıraktım. 750W'ın bile fazlaca yeteceğini ikimiz de biliyoruz. Kasa olarak ise Ponos gayet iyi bir kasa. Hadi dediğiniz gibi kaliteli bir kasa alalım. O fiyata Lancool 216 ve Lancool 3 varken Coolermaster alınmaz. Plastik kalitesi orta seviyede çünkü.
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.875,43 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Küçümsemiyorum, yanlış anlama. 4k ultra grafikte oyun oynaycak biri için 9800x3d önermek çok mantıksız. Bunu anlatıyorum. Görmediğini söyledin, problem yok. Benim yaptığım da zaten bütçe olduğu için ordan açılan bütçeyle diğer parçaların kalitesini arttırmak. Hiç bir zaman parçalarının kalitesiz olduğunu söylemedim. Benimkilerin daha iyi olduğunu söyledim. Çünkü 4k ultra'da 9800x3d ile 7800x3d arasında hiç bir fark olmaycak. Ordan elde edilen bütçeyle yan parçaların kalitesini arttırdım. Bütçe varken gerek yok diye almamazlık yapılmamalı. Bu ülkede hiç bir şey yerinde durmuyor. 750w yeter diye FSP Vita GM 850W almamazlık bence mantıksız olur. İleride yeni seri kartlara geçtiğinde PSU 850W gerektiğinde ne yapıcak adam? Bütçeye sığıyorken alınması gerekiyor. Ben senin parçalarına hiç bir zaman kötü demedim. Benim koyduklarım daha iyi dedim. 9800x3d'ye gerek yok dedim.
Öncelikle ikinizin de yardımları için çok teşekkür ederim.Küçümseyerek yorum yapıyorsak yapalım. Tomahawk'a bakılabilir dedim. Tomahawk'taki sorunların çoğu MSI'larda genel olarak var. Asrock önerdim zaten. Öyle bir yorum yapıyorsun ki attığım PSU sanki Frisby. İç yapı olarak son kullanıcıya gayet yeterli. Hadi 9800X3D'yi çıkarıp 7800X3D koyalım. 4K'da kullanılacağını görmemiştim. Ondan önerdim. Başka değişecek bir şey yok. RAM'lerin CL30'u 4K iken CL28'e 6K vermek sadece parayı havaya atmaktır. 850W'ı bıraktım. 750W'ın bile fazlaca yeteceğini ikimiz de biliyoruz. Kasa olarak ise Ponos gayet iyi bir kasa. Hadi dediğiniz gibi kaliteli bir kasa alalım. O fiyata Lancool 216 ve Lancool 3 varken Coolermaster alınmaz. Plastik kalitesi orta seviyede çünkü.
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.875,43 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öncelikle ikinizin de yardımları için çok teşekkür ederim.
Çoğu önerdiğiniz parça Sinerjiye gittiğinden dolayı ben de direkt oradan toplamak istedim.
Açıkcası montaj işini halletmeleri de benim için avantaj.
Son durum bu oldu ve sadece sıvı soğutma kaldı.
Melih hocamın önerdiği PSU daha iyi bir model, bu
Psu’yu tam olarak bilmiyorum.
Fiyat konusunda farklı sitelerden toplamaya göre 1.5 2 k farklılık vargibi gözüküyor. Son yorumlarınızı da aldıktan sonra sipariş geçeceğim gibi.