80-90 bin TL monitör dahil oyun için sistem toplama

Bütçe
80k-90k

Laevateinn

Decapat
Daha fazla  
Monitör dahil sistem toplayacağım. Bütçe 80-90 bin TL. Monitör 27 inch olsa yeterli. Toplama sebebim oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem

Monitör

Sistem.

Monitör.

Ben 240 Hz bir monitör düşünüyordum ama olabilir.

Evet, bir konuda görmüştüm, arkadaş 83.000₺'ye 4090'lı sistem toplamıştı, oradan kafam karıştı biraz. İnanamadım bende ilk başta. Yeniden baktımda az önce meğerse 9 ay önce açılmış konu :D. Haliyle fiyatlarda değişmiş. Özür dilerim herkesten yanlış bilgilendirme için.

Evet, bir konuda görmüştüm, arkadaş 83.000₺'ye 4090'lı sistem toplamıştı, oradan kafam karıştı biraz. İnanamadım bende ilk başta. Yeniden baktımda az önce meğerse 9 ay önce açılmış konu :D. Haliyle fiyatlarda değişmiş. Özür dilerim herkesten yanlış bilgilendirme için.
Yok yok 4090 çok sıkıntı çok üst taraflarda kalıyor, gönül ister hepimiz alalım 😀

Öneriniz var mıdır? Ben bakıyorum ama ustası olmadığım için bilemiyorum.

Monitör dahil sistem toplayacağım. Bütçe 80-90 bin TL. Monitör 27 inch olsa yeterli. Toplama sebebim oyun.

Soğutucu frozen notte, RAM'ı 2x16 6000MHz yap. 81.5k tutacak.
Monitör,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı