80-90 TYT, 60 AYT yapmak için geç mi kalındı?

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
Şu an 11’im, 2. dönem çalışmaya başlayacaktım ama erteledim ve disiplinsiz davrandım. Ama komple yatmadım, az buçuk temel attım. İstediğim bölüm Elektrik Elektronik Mühendisliği. Kendimi nedense geç kalmış hissediyorum ve istediğim netleri yapamayacak gibi hissediyorum. Uludağ istiyorum, 80-90 TYT, 60 AYT yapmam gerekiyormuş.

11. sınıfsan sıfırdan derece bile yapılır. Hiçbir şeye geç kalmadın.

İyi çalışırsan niye olmasın 80-90 TYT öyle zor değil 60 AYT biraz zor ama oda yapılmayacak gibi değil.

Daha hiç geç değil önünden koca 1 sene var 11 temelini yazın sağlamlaştırıp arta kalan zamanda TYT derslerine çalışabilirsin

Bu zamana kadar neredeyse hiç kitap vb bir şey okumamış türkce kıtlığı olan ve bakkal matematiğinden bile yoksun biri değilsen neden geç kalasın çalış var gücünle yetişirsin.

şuandan çalışmaya başlasan dereceye kadar yolun var. bir şeye geç kaldığın yok

1 senede 95+ TYT 60+ AYT yapanlar tanıyorum. O kişilerin temelleri neredeyse sıfırdı. Disiplinli çalışmayla çok rahat yapılır.

Dostum bu soruyu sormaya sınva 3-4 ay kala sormaya başlamalısın. 80 AYT 120 TYT bile yaparsın şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…