80-90 TYT, 60 AYT yapmak için geç mi kalındı?

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
Şu an 11’im, 2. dönem çalışmaya başlayacaktım ama erteledim ve disiplinsiz davrandım. Ama komple yatmadım, az buçuk temel attım. İstediğim bölüm Elektrik Elektronik Mühendisliği. Kendimi nedense geç kalmış hissediyorum ve istediğim netleri yapamayacak gibi hissediyorum. Uludağ istiyorum, 80-90 TYT, 60 AYT yapmam gerekiyormuş.

Şu an 11’im, 2. dönem çalışmaya başlayacaktım ama erteledim ve disiplinsiz davrandım. Ama komple yatmadım, az buçuk temel attım. İstediğim bölüm Elektrik Elektronik Mühendisliği. Kendimi nedense geç kalmış hissediyorum ve istediğim netleri yapamayacak gibi hissediyorum. Uludağ istiyorum, 80-90 TYT, 60 AYT yapmam gerekiyormuş.
11. sınıfsan sıfırdan derece bile yapılır. Hiçbir şeye geç kalmadın.

Şu an 11'im, 2. dönem çalışmaya başlayacaktım ama erteledim ve disiplinsiz davrandım. Ama komple yatmadım, az buçuk temel attım. İstediğim bölüm Elektrik Elektronik Mühendisliği. Kendimi nedense geç kalmış hissediyorum ve istediğim netleri yapamayacak gibi hissediyorum. Uludağ istiyorum, 80-90 TYT, 60 AYT yapmam gerekiyormuş.

Daha hiç geç değil önünden koca 1 sene var 11 temelini yazın sağlamlaştırıp arta kalan zamanda TYT derslerine çalışabilirsin

Şu an 11’im, 2. dönem çalışmaya başlayacaktım ama erteledim ve disiplinsiz davrandım. Ama komple yatmadım, az buçuk temel attım. İstediğim bölüm Elektrik Elektronik Mühendisliği. Kendimi nedense geç kalmış hissediyorum ve istediğim netleri yapamayacak gibi hissediyorum. Uludağ istiyorum, 80-90 TYT, 60 AYT yapmam gerekiyormuş
Bu zamana kadar neredeyse hiç kitap vb bir şey okumamış türkce kıtlığı olan ve bakkal matematiğinden bile yoksun biri değilsen neden geç kalasın çalış var gücünle yetişirsin.

şuandan çalışmaya başlasan dereceye kadar yolun var. bir şeye geç kaldığın yok

Şu an 11'im, 2. dönem çalışmaya başlayacaktım ama erteledim ve disiplinsiz davrandım. Ama komple yatmadım, az buçuk temel attım. İstediğim bölüm elektrik elektronik mühendisliği. Kendimi nedense geç kalmış hissediyorum ve istediğim netleri yapamayacak gibi hissediyorum. Uludağ istiyorum, 80-90 TYT, 60 AYT yapmam gerekiyormuş.

1 senede 95+ TYT 60+ AYT yapanlar tanıyorum. O kişilerin temelleri neredeyse sıfırdı. Disiplinli çalışmayla çok rahat yapılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı