80 bin TL bilgisayar toplama veya hazır sistem önerisi

Bu bütçede daha iyi bir hazır sistem var mı bilmiyorum. Toplama daha iyi olabilir.
@557260 @555108

RAM'i 2x16GB 5600Mhz yap. SSD'yi KC3000 yap.

Ram ssd özellikleri sana kalmış bu arada ama bence şuanlık benim dediklerimin üstüne çıkmana gerek yok. Ekipmana harca paranı.
önerdiğiniz hazır sistem fiyatına göre çok iyiymiş ama sanki anakart işlemciye yetersiz kalıyor gibi görünüyor.

Anakart, SSD, PSU, RAM daha iyi benimkinde. Tek tek daha mantıklı gibi.
itopya dan tek tek taktığımda aynı fiyat 80 bin tabi ekran kartı 4070 superle değiştirince.

önerdiğiniz hazır sistem fiyatına göre çok iyiymiş ama sanki anakart işlemciye yetersiz kalıyor gibi görünüyor.

itopya dan tek tek taktığımda aynı fiyat 80 bin tabi ekran kartı 4070 superle değiştirince.
Bu bütçede 4070 supere düşme. Anakartta işlemciye yetersiz kalmaz bu arada ilk kez duydum bir tık cahilim galiba. Olayı ne onun?

parçların hepsinin kusursuz olmasını istiyorum. dizdiğim itopyadaki sistem şudur:

pctoplamaitopya.png

Eğer Yiğitin attıgi sistemi itopyadan toplayacaksaniz o fiyata 4070 super alinmaz. Tek tek internetten toplamaniz lazim.
onu da yapıcam şuan dışarıdayım

Hiç de kusursuz olmamış. Sıvı soğutma kötü olmuş. RAM'ler ve PSU benim attıklarımdan daha kötü. Anakarta 13 bin lira boşa masraf. Ekran kartını 4070 Super'e düşürmüşsün.
anakart kafamda soru işareti zaten. ama psu kötü değil gen 5 atx 3.0 tek ramler olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı