80 bin TL laptop önerisi

Bütçe
80 Bin TL
Bütçe çıkarsa bunu öneririm peşin fiyatına 9 taksit te var.
Tamamdır hocam bir arkadaş da atmış iyidir diye düşünüyorum. Bir de aşırı saçma gelecek ama laptopu babam sipariş verecek ve aşırı takıntılı bir adam tutturdu illa amazondan al iade edersin bir şey olursa cart curt diyor. Ben ikna etmeye çalışacağım ama amazondan da önerirseniz çok güzel olur.

Tamamdır hocam bir arkadaş da atmış iyidir diye düşünüyorum. Bir de aşırı saçma gelecek ama laptopu babam sipariş verecek ve aşırı takıntılı bir adam tutturdu illa Amazon'dan al iade edersin bir şey olursa cart curt diyor. Ben ikna etmeye çalışacağım ama Amazon'dan da önerirseniz çok güzel olur.

Hocam direkt N11'in sattığını gösterebilirsiniz N11'de Getir'in zaten.
Amazon da bunlar var ama Blade 18 çok daha iyi bir ürün hak ettiği fiyat normalde 15-20k daha fazla:

Son düzenleme:
Tamamdır hocam bir arkadaş da atmış iyidir diye düşünüyorum. Bir de aşırı saçma gelecek ama laptopu babam sipariş verecek ve aşırı takıntılı bir adam tutturdu illa Amazon'dan al iade edersin bir şey olursa cart curt diyor. Ben ikna etmeye çalışacağım ama Amazon'dan da önerirseniz çok güzel olur.

Satıcı N11 bir sıkıntı olmayacaktır bende mümkün olan her şeyi Amazon'dan alıyorum ama bu üründe satıcı şüpheniz olmasın. Babanıza gösterin direkt sitenin kendisi satıyor diye bir şey diyeceğini sanmıyorum.

Hocam direkt N11'in sattığını gösterebilirsiniz N11'de Getir'in zaten.
Hocam sizden özür dileyerek bir ricam olacak msi,dell gibi markalarda var mı bu fiyat bandında güzel bir laptop? Para babadan çıkacağı için maalesef bu duruma ben de maruz kalıyorum. Kendisinin marka takıntısı var.

Hocam attığınız razer modelin ekran kartı 4080 olduğu için mi o fiyatta? Ekran kartından düşüp fiyat olarak daha uyguna bir şey bulabilir miyiz ya da o fiyatta daha iyi bir laptop? Bütçe sıkıntı değil de sadece 4080 bana fazla gelir gibi çünkü gerçekten çok oyun oynamayacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı