80 bin TL laptop önerisi

Bütçe
80 Bin TL
Hocam sizden özür dileyerek bir ricam olacak MSI, Dell gibi markalarda var mı bu fiyat bandında güzel bir laptop? Para babadan çıkacağı için maalesef bu duruma ben de maruz kalıyorum. Kendisinin marka takıntısı var.

Dell'in yazılımsal problemleri var hocam MSI olarak attığım GameGaraj MSI kasa direkt MSI olarak yukarıda atılan Vector 16 HX tek seçenek ancak Blade 18'in klasında değil hiçbiri babanızı ikna edebilseniz iyi olur incelemelerini falan gösterebilirsiniz.

Hocam sizden özür dileyerek bir ricam olacak msi,dell gibi markalarda var mı bu fiyat bandında güzel bir laptop? Para babadan çıkacağı için maalesef bu duruma ben de maruz kalıyorum. Kendisinin marka takıntısı var.

Hocam attığınız razer modelin ekran kartı 4080 olduğu için mi o fiyatta? Ekran kartından düşüp fiyat olarak daha uyguna bir şey bulabilir miyiz ya da o fiyatta daha iyi bir laptop? Bütçe sıkıntı değil de sadece 4080 bana fazla gelir gibi çünkü gerçekten çok oyun oynamayacağım.

Bu laptop nasıl?

Hocam attığınız Razer modelin ekran kartı 4080 olduğu için mi o fiyatta? Ekran kartından düşüp fiyat olarak daha uyguna bir şey bulabilir miyiz ya da o fiyatta daha iyi bir laptop? Bütçe sıkıntı değil de sadece 4080 bana fazla gelir gibi çünkü gerçekten çok oyun oynamayacağım.

Hocam aslında o laptop şu an indirimde o yüzden attım en ucuz 4080 laptop 100k civarlarında budaa 125k falandı yani bayağı iyi bir fırsat almışken en iyisini alın bence 4070 ile arasındaki verdiğiniz farka değecek çünkü tek fark ekran kartı değil işlemci soğutma kalite gibi faktörler de var.

Bu laptop nasıl?

4060 için pahalı yoksa güzel laptop attığım GameGaraj bununla aynı kasayı kullanıyor.

Hocam aslında o laptop şu an indirimde o yüzden attım en ucuz 4080 laptop 100k civarlarında budaa 125k falandı yani bayağı iyi bir fırsat almışken en iyisini alın bence 4070 ile arasındaki verdiğiniz farka değecek çünkü tek fark ekran kartı değil işlemci soğutma kalite gibi faktörler de var.

4060 için pahalı yoksa güzel laptop attığım GameGaraj bununla aynı kasayı kullanıyor.
Hocam sonunda ikna ettim. 😄 Bilgisayarı sipariş ediyorum. Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Yukarıda arkadaşların attığı gibi bütçe çıkarsa bu cihaz mükemmel olur.

Çıkmazsa bunu almanı öneririm.

Aynı şekilde yukarıdaki MSI Sword'da alınabilir.

Yukarıda arkadaşların attığı gibi bütçe çıkarsa bu cihaz mükemmel olur.

Çıkmazsa bunu almanı öneririm.

Aynı şekilde yukarıdaki MSI Sword'da alınabilir.
Hocam teşekkürler Razer Blade 18'i aldım bile 😁

Konu dışı olacak ama bunun yanına bir de kablosuz mouse önerir misiniz? Abidik gubidik şekilli fareleri sevmiyorum sade olsun kaliteli olsun benim için yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı