80 bin TL laptop önerisi

Bütçe
80 Bin TL
Hocam teşekkürler Razer Blade 18'i aldım bile 😁

Hayırlı olsun hocam çok iyi bir fiyata çok sağlam laptop aldınız.

Konu dışı olacak ama bunun yanına bir de kablosuz mouse önerir misiniz? Abidik gubidik şekilli fareleri sevmiyorum sade olsun kaliteli olsun benim için yeterli.

Yeni konu açsanız iyi olur hocam ancak bu model güzel diyorlar buna bakabilirsiniz çok fazla bilgim yok o konuda:

Yeni konu açsanız iyi olur hocam ancak bu model güzel diyorlar buna bakabilirsiniz çok fazla bilgim yok o konuda:
Hocam çok iyi laptop önerdiniz, güzel bir şeye vesile oldunuz. Ama mouse'dan anlamadığınız belli, yanlış anlamayın lütfen. 😁 Daha bilindik markalar alsa daha iyi olur. Laptop da Razer, mouse da Razer marka olsun, uyumlu olur. Ya da Logitech gibi markalara da yönelebilir.

Hocam çok iyi laptop önerdiniz, güzel bir şeye vesile oldunuz. Ama Mouse'dan anlamadığınız belli, yanlış anlamayın lütfen. 😁 daha bilindik markalar alsa daha iyi olur. Laptop da Razer, mouse da Razer marka olsun, uyumlu olur. Ya da Logitech gibi markalara da yönelebilir.

Önerilere açığım.

Tavsiye için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı