80 bin TL, min 4060, 17" OLED laptop önerisi

Bütçe
85000

Cotyora52

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Kriterlerim:

• Max 80-90 bin TL.
  • Min GTX 4060.
  • OLED ekran.
  • 17-18"
  • Mümkünse metal kasa.
Çoğunlukla fotoğraf işleme (Photoshop) için bir laptop arıyorum, ama aynı zamanda Flight Simulator ve çıkacak GTA VI gibi güçlü oyunları da oynamak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlarla istişare etmek isterim.

HP Omen hakkında olumsuz şeyler duydum. ASUS ROG Zephyrus serisi hoşuma gitti ama fiyat bandı yüksek. MSI Vector ortalamada en tutan model gibi görünüyor. Dell hakkında hiç tavsiye görmedim. Lenovo Legion ise genelde gereksiz pahalı olarak değerlendiriliyor.

Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Hocam o bütçede OLED, metal kasa ve özellikle 17-18 çok zor. MSI creator var uçuk. MSI Stealth Studio var uçuk. En yakın Razer var uçuk fiyat ve IPS.

En yakın MiniLED model.

Panel 16 hariç diğer her şeye sahip. İ9 yekpare alüminyum kasa. 4 k OLED VESA HDR 600.4070 Türkiye satışı yok ne yazık ki. Yurdışında i9 olanı 1800-2300$/€ civarı.
i7 modeli vatan da saçma fiyata satılıyor. Bir de sarı sitede ürün görmüştüm. i7 13700H diğer kasa ve donanım aynı. 55k satıyordu 66k civarı şu anda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Açıkçası bu model sanki isterlerime yakın, ama satıcısına güvenemedim. Vatan'da stokta yok, en son görülen fiyat 120bin

https://www.hepsiburada.com/asus-vi...nt=HBCV000066D07Q&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c bu önceden attığınız ürünle ne farkı var hocam? Ben görmedim fark açıkçası. 4070 OLED yine aynı işlemci.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam tam sizlik ürün aslında. IPS ne yazık ki ve fiyatı yüksek

Ekran kartı w değeri çok az değil mi 80W?

Ben de şunu buldum, rog nebula display oled e yakın diyorlar:

Hocam istedikleriniz bu fiyata zor min 100k olması lazım bütçenizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…