80 bin TL, min 4060, 17" OLED laptop önerisi

Bütçe
85000
GTX 4060 değilde RTX 4060'tır o'da hocam o bütçeye 4080 laptop alırsınız, piyasadan çok uzaksınız sanırım.
Yazım hatası olmuş, konuyu takip edip yazılanları okuduysanız anlardınız diye düşünüyorum zaten, ezberden yazıp katma değeri olmayan girdiler vermesek daha iyi olur burda...

Bu eleman MSI sponsorluğunda incelemiş o yüzden taraflı olduğunu düşündüm.

Vallahi açmadım kutuyu :) yarın HepsiJet gelip alacak iptal etmezsem :(

Bir tek bunu incelememiştim sanırım bakacağım.

Açıkçası şunu da düşündüm. Yurt dışına gitmeyi planlıyoruz 1 yıl içerisinde, o zamana kadar idareten bir 4070-4080 masaüstü dizsem AMD işlemcili, OLED kral gibi 27-32 inch bir monitör ile 80 bin civarında kapatıyorum işi. Kampanya vs olursa da üst sınıf 4090 bir laptop alsam masaüstünün monitör hariç kasası bile bedavaya gelmiş olur bana.

Hocam isterse ana sponsor olsun. Sentetik test vs hile yapacak halleri yokya😅
Yanlış anlamayın sizi ikna etmek istemiyorum. (ürün sizin para elbette sizin.) Sanırım son 10 gündür sizin durum bir kumar gibi görünüyordu. Doğrusu hala şaşkınım 🤣büyük sabırla kutuyu açmadan kaç gün karar vermek için beklemişsiniz bravo vallahi 🫡 seçiminizi yaptınız önemli olanda bu zaten.
Bu ürünün pare eder kısmı paneli, kasa kalitesi ve 4080, ileri dönük Ultra 9 elbette.
Ee hocam öyle bir düşünceniz varsa... Sağlam masaüstü+OLED harika seçim olur.

Sağlam masaüstü+OLED harika seçim olur.
Kafa çok karışık çok :)
50K-60K civarına kasa toplamayı düşünüyorum. 25K bandında da bir OLED monitör. 50K cebime kalır. Yurtdışına gidince de birkaç yıl içinde ucuzlamış olur bunlar diye düşünüyorum.

Şimdi de intel mi amd mi derdine düştüm. Hiç kullanmadım ama sanırım amd alacağım. Intel'in 13.ve 14. Nesillerinde hep şikayetler mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı