NE180QDM-NZ4 panel buymuş hocam. Ulan bir özellik var mı yok mu bu kadar zor olmamalı bilgiye erişmek.
Hocam inanın net bilgim yok.
Kafam çorba oldu benim. Size an önce MiniLED yok yazdığım 2024 model üründe MiniLED görünüyor(Reddit incelemesi)
Çok farklı model ve anlamsız hatalı sonuçlar var. O kişi size armory üzerinden fotoğraf hatta video atsın. Eğer mini zone 3 farklı seçenek varsa ürün MiniLED.
Daha garanti olan ASUS kayıt yaptırdıysa, ASUS destek ya da program ismi neyse artık ürünün donanım vs bilgilerini göstersin.
Bir ürünü açıklamak gerçekten bu kadar zor olmamalı ya.
İnternete göre o panel MiniLED değil. MiniLED olsa MiniLED yazardı yani. Bulduğum tüm MiniLED panel gönderdiğiniz üründen farklı ya da gözümden kaçtı. Emin olamıyorum.
Satıcı ile iletişime geçin tekrardan.
ROG Strix SCAR 18 (2024) G834JZR
Ürün kodu bu olmalı en azından. Satıcı kutusunda z ile bitiyor R yok. Diğer fotoğrafta
....JR - n6019 yazıyor.
Buyrun ıps işte=
ROG Strix SCAR 18 (2024)|Игровые ноутбуки|ROG СНГ
2. Ürün aynı seri no vs. Yine Asus saçma bir şekilde miniled yerine ıps yazdıysa bilmiyorum.
Listede toplam 8 ürün var. 6 tanesi 4090 2 tanesi 4080.
6 tanesi MiniLED. 2 tanesi 4080.
4090 olan tüm modellerinde MiniLED var.
Ya ben ASUS Rusya'yı referans alarak size yalan söylüyorum ya ASUS rezil, iki kelimeyi yanlış yazan ya da yazı yazmaya aciz bir firma.
Benim anladığım bu.
İlave! Adamın seri no ve ASUS seri no tamamen aynı. 16 RAM, 1 TB SSD aynı.
Durum daha çok karışacak ama açıklamam lazım. Yüksek ihtimalle ASUS karıştı seriyi.
ROG Strix SCAR 18 (2024)|Игровые ноутбуки|ROG СНГ ana Rus sayfası ASUS. Dikkat ederseniz jzr 4080, jyr 4090 her iki modeldeki ürünler MiniLED olarak lanse edilmiş.
Sizin için daha önemli olan site burası
ROG Strix SCAR 18 (2024)|Игровые ноутбуки|ROG СНГ adamın ilanda yazdığı seri no %100 doğru ise üründe MiniLED yok. Aynı ASUS ahmakça bir hata yaptı ya da adamın harfleri hatalı. Durum içinden çıkılmaz hal aldı.
Adam size armory üzerinden video atsın. 3 farklı zone ve parlaklık artarsa üründe MiniLED var. Aksi halde uzaktan anlamanız ASUS'a sormanız anlamsız. Kusura bakmayın ama bir b... Ku becerdikleri yok. Ben MSI özensiz firma sanırdım bunlar beterin beteri.