80 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
80000
Tamam fandan geliyor demiyorum zaten. Soğutma bloğunda ve bobinlere yakın noktalarda kullandığın ürüne ve soğutma tasarımına göre coil whine olabilir ki. Tuf serisi ekran kartları soğutmada çok da iyi kartlar değiller eskisi gibi.

Ayrıca her kartta coil whine olabilir yani ne diyim.

Soğutma ile coin whine arasında hiç bir bağlantı yok, kartın üzerindeki bobinlerden geliyor bu ses, her kartta olabilir dediğiniz gibi fakat şöyle de bir şey ver kullandığım bütün amd kartlarda sorun yaşadım, hiç bir nvidia kartında yaşamadım.
Başkasına değil kendime bakarım, "İnsanların AMD nefretini anlamıyorum." demiştiniz ya, sorun yaşadım diye nefret ediyorum ben.
Bu saatten sonra amd ne yaparsa yapsın beni ikna edemez,
İşlemci olarak intel kullanıyorum i7 14700KF i9 aldım pek bir performans artmadı iade ettim 15. nesili bekliyorum, bozuk çıksa dahi yine alırım, AMD den iyidir.

Hocam hem konu sahibine fikir vermesi hem de AMD'deki bahsedilen coil whining sorunu konusuna katkı sunmak için yazıyorum.

Coil whining diğer arkadaşlarında söylediği gibi tamamen kartı üretenle alakalı bir durum. Bende de 7900 XTX kartının soğutma performansı olarak da en kaliteli üretimlerinden biri olan Sapphire Rx 7900 XTX Nitro+Vapor -X var. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve hiçbir coil whining yaşamadım. Oynadığım oyunlarda hiçbir yazılımsal sorunda yaşamadım. 1 yıl önce Nvidia yerine AMD seçmiş olmam bugün en az 24gb vram isteyen lokal Large Language Modelleri de (yani yapay zeka) pc'de çalıştırabilmemi sağladı. Yani gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı