80 bin tramer fazla mı?

Ardaayar

Kilopat
Arkadaşlar, Kasım sonu Aralık başı gibi tam hatırlamıyorum, bir trafik kazasına karıştık. Işıklarda beklerken arkadan araç vurdu. Araçta toplam 30 bin lira parça masrafı, 50 bin lira işçilik çıktı. Yani toplam 80 bin tramer oldu. Aracım 2016 Skoda SuperB Prestige 1.4 TSİ. Satarken çok fazla zorlanır mıyım? Aracı da daha yeni almıştım ama nasip işte, maalesef. Bilen, anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Geçmiş olsun hocam yeni tarihli 80 bin hiçbir şey tutardan anladığıma göre çok büyük bir kaza değil keşke sanayide yaptırsaydınız tramer işlemezdi.
Arkadaşlar, Kasım sonu Aralık başı gibi tam hatırlamıyorum, bir trafik kazasına karıştık. Işıklarda beklerken arkadan araç vurdu. Araçta toplam 30 bin lira parça masrafı, 50 bin lira işçilik çıktı. Yani toplam 80 bin tramer oldu. Aracım 2016 Skoda SuperB Prestige 1.4 TSİ. Satarken çok fazla zorlanır mıyım? Aracı da daha yeni almıştım ama nasip işte, maalesef. Bilen, anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar, Kasım sonu aralık başı gibi tam hatırlamıyorum, bir trafik kazasına karıştık. Işıklarda beklerken arkadan araç vurdu. Araçta toplam 30 bin lira parça masrafı, 50 bin lira işçilik çıktı. Yani toplam 80 bin tramer oldu. Aracım 2016 Skoda SuperB Prestige 1.4 TSİ. Satarken çok fazla zorlanır mıyım? Aracı da daha yeni almıştım ama nasip işte, maalesef. Bilen, anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. 2025 yılı için 80 bin TL tramer çok ciddi bir rakam değil bana kalırsa. En ufak boya bile 18.000₺ + KDV parasına boyanıyor VAG servislerinde.

Bizim insanımız aldığı 10 yaşındaki ikinci el aracın kaportasına aşırı önem verip çok titiz olduğu için normalde 1 ay da satılacağına sizinkisi 2 ay da satılır muhtemelen. Çok dert edilecek bir şey değil, canınıza bir şey olmasın :)

Geçmiş olsun hocam yeni tarihli 80 bin hiçbir şey tutardan anladığıma göre çok büyük bir kaza değil keşke sanayide yaptırsaydınız tramer işlemezdi.

Reisim yetkili servisinde değil kaportacıda yaptırdık fakat her türlü tramer işleyecekti çünkü karşı taraf %100 suçlu ve kaskosundan yaptırmak istedi. Biz de çok bir şey çıkmaz dedik ve götürdük. 80 bin lirayı duyunca bir anda şok yaşadık zaten. Ama eğer ki yetkili servise verseydik çok daha fazlası çıkardı diye tahmin ediyorum.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. 2025 yılı için 80 bin TL tramer çok ciddi bir rakam değil bana kalırsa. En ufak boya bile 18.000₺ + KDV parasına boyanıyor vag servislerinde.

Bizim insanımız aldığı 10 yaşındaki ikinci el aracın kaportasına aşırı önem verip çok titiz olduğu için normalde 1 ay da satılacağına sizinkisi 2 ay da satılır muhtemelen. Çok dert edilecek bir şey değil, canınıza bir şey olmasın :)

Çok sağ olun hocam, tabii ki dediğiniz gibi can her şeyden önemli bu araçlar dünya malı. Daha satma gibi bir derdim yok hocam zaten çok şükür. 2-3 yıl binerim Km'si yılına göre fazla değil DSG'den yana bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun tabi değer kaybı olur ama satarken sorun yaşayacağını sanmıyorum. Öncelikle kaza arkadan. Arkadan çarpma kazaları o kadar önemsiz ki düzeltilir yapılır geçilir. Sen birine ya da bir yere önden çarpmış olsan sıkıntı kaput değişen falan direkt eksi yazar. Ben şahsen piyasanın biraz ucuz fiyatına bagaj kapağı, arka tampon ya da arka kapılardan biri değişmiş arabayı zevkle alırım. Güzel bir işçilikle yapıldıysa daha ne mis gibi. Arabada önemli olan iskeleti ve yürüyeni. O sebeple hiç takma. Bunlar dünya malı ayağını yerden kesecek araçlar sonuçta. İlla olur öyle kazalar. Can sağlığı olsun yeter ki.

Reisim yetkili servisinde değil kaportacıda yaptırdık. Fakat her türlü tramer işleyecekti çünkü karşı taraf %100 suçlu ve kaskosundan yaptırmak istedi. Biz de çok bir şey çıkmaz dedik ve götürdük. 80 bin lirayı duyunca bir anda şok yaşadık zaten. Ama eğer ki yetkili servise verseydik çok daha fazlası çıkardı diye tahmin ediyorum.

Sağlık olsun hocam. Size bir şey olmasın yeter, araç gelip geçici.

Geçmiş olsun tabii değer kaybı olur ama satarken sorun yaşayacağını sanmıyorum. Öncelikle kaza arkadan. Arkadan çarpma kazaları o kadar önemsiz ki düzeltilir yapılır geçilir. Sen birine ya da bir yere önden çarpmış olsan sıkıntı kaput değişen falan direkt eksi yazar. Ben şahsen piyasanın biraz ucuz fiyatına bagaj kapağı, arka tampon ya da arka kapılardan biri değişmiş arabayı zevkle alırım. Güzel bir işçilikle yapıldıysa daha ne mis gibi. Arabanın önemli olan iskeleti ve yürüyeni. O sebeple hiç takma. Bunlar dünya malı ayağını yerden kesecek araçlar sonuçta. İlla olur öyle kazalar. Can sağlığı olsun yeter ki.

Evet reisim buna şükür. Zaten arkadan vuran Peugeot 2008 olması lazım o araç bayağı bir kötüydü. Farı falan gitmişti ön panjur komple dağılmıştı. Yağmurlu hava tekerler sabun gibi kayıyor ondan oldu bu kaza. Ama dediğiniz gibi dünya malı her şey. Canımıza bir şey olmasın yeter.

Sağlık olsun hocam. Size bir şey olmasın yeter, araç gelip geçici.

Aynen öyle hocam. Biraz hayal kırıklığına uğradık insanlık hali tabii ki. Tertemiz araçtı 1 kuruş trameri yoktu. Bir anda böyle olunca insan üzülüyor ancak yapacak bir şey yok nasip diyelim.

Peki şu an bu aracın piyasa değeri 1 milyon 600 ile 1 milyon 650 arası gidip geliyordu. 80 bin tramerle ne kadar düşer bu aracın piyasası. Yani günümüzde kaça satabilirim?

Evet reisim buna şükür. Zaten arkadan vuran Peugeot 2008 olması lazım o araç bayağı bir kötüydü. Farı falan gitmişti ön panjur komple dağılmıştı. Yağmurlu hava tekerler sabun gibi kayıyor ondan oldu bu kaza. Ama dediğiniz gibi dünya malı her şey. Canımıza bir şey olmasın yeter.

Aynen öyle hocam. Biraz hayal kırıklığına uğradık insanlık hali tabii ki. Tertemiz araçtı 1 kuruş trameri yoktu. Bir anda böyle olunca insan üzülüyor ancak yapacak bir şey yok nasip diyelim.

Peki şu an bu aracın piyasa değeri 1 milyon 600 ile 1 milyon 650 arası gidip geliyordu. 80 bin tramerle ne kadar düşer bu aracın piyasası. Yani günümüzde kaça satabilirim?

Hocam en fazla -100.000 TL değer kaybı olur ona göre fiyatı değişir ilanlarda emsali vardır elbet oralardan referans alabilirsiniz.

Hocam işleme bağlı stop ya da arka tamponsa etki etmez ama o kadar işçilik aldılarsa göçük düzeltme ya da boya işlemi yapmış olabilirler. O duruma göre de fiyat değişir.

Yılına Göre değişir, şuanda 80k normal bir fiyat ilana girerken açıklamaya yeni tarihli olarak yazarsanız en azından 80k yi gordugu gibi kaçmaz alıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı