bruto copangomer Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Motosikletim ilk başlarda ani gaz verip bırakınca stop ediyordu yüksek rölanti ile yapmıyordu sanırsam, şimdi ise ateşlemeyi kesti yeni buji kablosu aldım yeni akü aldım yeni buji taktım bilen biri yardımcı olabilir ise çok sevinirim: 80 CC scooter. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
Motosikletim ilk başlarda ani gaz verip bırakınca stop ediyordu yüksek rölanti ile yapmıyordu sanırsam, şimdi ise ateşlemeyi kesti yeni buji kablosu aldım yeni akü aldım yeni buji taktım bilen biri yardımcı olabilir ise çok sevinirim: 80 CC scooter.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Nisan 2023 #2 Tahminlerime göre krank kırmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS bruto copangomer Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #3 592041 dedi: Tahminlerime göre krank kırmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Motor ayak marşında kompresyon yapıyor marşa bastıkça çiğ benzin atıyor egzoztan büyük ihtimal beyin gitti. Artı 0 Eksi
592041 dedi: Tahminlerime göre krank kırmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. Motor ayak marşında kompresyon yapıyor marşa bastıkça çiğ benzin atıyor egzoztan büyük ihtimal beyin gitti.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 17 Nisan 2023 #4 bruto copangomer dedi: Cevap için teşekkürler. Motor ayak marşında kompresyon yapıyor marşa bastıkça çiğ benzin atıyor egzoztan büyük ihtimal beyin gitti. Genişletmek için tıkla... Umarım az maliyetli bir sorun olur, geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
bruto copangomer dedi: Cevap için teşekkürler. Motor ayak marşında kompresyon yapıyor marşa bastıkça çiğ benzin atıyor egzoztan büyük ihtimal beyin gitti. Genişletmek için tıkla... Umarım az maliyetli bir sorun olur, geçmiş olsun.