80 derece CPU sıcaklığı normal mi?

İsmail_21

Centipat
Merhaba arkadaşlar işlemcime Prime95 testi yaptım ilk 15 dakikada 80 dereceydi 20. dakikada 77 oldu en son 81 derece ile Prime 95 testini 30 dakika yaptım stok fan ile sonuç 81 derece.

Yardım ederseniz mutlu olurum.

Aida 64'den baktım verdiğim sonuçlar CPU diyotun.Cpu ise 72 derece.

Merhaba arkadaşlar işlemcime Prime95 testi yaptım ilk 15 dakikada 80 dereceydi 20. dakikada 77 oldu en son 81 derece ile Prime 95 testini 30 dakika yaptım stok fan ile sonuç 81 derece.

Yardım ederseniz mutlu olurum.

AIDA 64'den baktım verdiğim sonuçlar CPU diyotun. CPU ise 72 derece.

81 derece ekran kartı için gayet normaldir ama işlemcide çok fazla stok fanla kullanıyorsan değiştir termal macun falan sürülüdür zaten en iyisini de alıp sürsen 2-3 derece oynar zaten uzun süredir temizlemiyorsan kasanı temizle.

Normal değerler sayılamaz ama aman aman abartmana gerek yok yaz aylarındayız havala sıcak bir zahmet sıcak çalışsınlar sana tavsiyem hava akışı sağlayan bir kasa alman fan da takarsın ve temizlersin işlemciyi normal değerler alıraın benim işlemci ortlama 40-50 alıyor

Normal değerler sayılamaz ama aman aman abartmana gerek yok yaz aylarındayız havala sıcak bir zahmet sıcak çalışsınlar sana tavsiyem hava akışı sağlayan bir kasa alman fan da takarsın ve temizlersin işlemciyi normal değerler alıraın benim işlemci ortlama 40-50 alıyor

Sistemin müthiş ona 3600 taktirsana 15 yıl gider 1600 düşük o birçok kızdan güzel ekran kartına göre

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı