80 KB internet ile 4 GB dosya kaç saatte iner?

Bu seviyeli arkadaş 80 Kbps altyapı verebilecek bir internetin kopma ihtimali ve kullanımda o 80 Kbps'nin dibe vurma ihtimalini hiç düşünmemiş galiba.

Edit: Seviyeli arkadaşlara selam olsun, SNR margin denen kelimeyi öğrenseler keşke.

Konuda herhangi bir kopmadan bahsedilmemiş. Metne bağlı kal. Kendi düşüncelerini serpiştirme.

Konuda herhangi bir kopmadan bahsedilmemiş. Metne bağlı kal. Kendi düşüncelerini serpiştirme.

Mümkünse 3. parti yazılım ile internet hızını 80 Kbps'ye sınırla, tarayıcının verdiği durma hataları, kesilme, kullanım zamanında 1Kbps olması vs. ben en kötü sonuçtan bahsettim.

Mümkünse 3. parti yazılım ile internet hızını 80 Kbps'ye sınırla, tarayıcının verdiği durma hataları, kesilme, kullanım zamanında 1Kbps olması vs. ben en kötü sonuçtan bahsettim.
Anladım, en iyisi sensin ama bu kadar şatafata gerek yok. Algoritma geliştirmiyoruz. Worst Caseler havada uçuşuyor. Bu bilgilerini soruyu soranla paylaş, bana laf yetiştireceğine.

Anladım, en iyisi sensin ama bu kadar şatafata gerek yok. Algoritma geliştirmiyoruz. Worst caseler havada uçuşuyor.

Estağfurullah en mükemmeli sensin, sabit çizgi üstünde internet ilerliyor, haklısın, direk 80Kbps ise 79 olma ihtimali yok, sen haklısın KB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…