80 Mbps alt yapıyla TurkNet 75 Mbps alınmalı mı?

muratgunes

Femtopat
TurkNet'ten 35Mbps internet aldım ve bana 10 TL farkla 75Mbps'ye kadar yükseltebileceklerini söylediler. Kuruluma gelen arkadaşlar ise kopma yaşayabilirsin dediler. Alt yapım 80 Mbps destekliyor. Sizce ne yapmalıyım dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'ten 35Mbps internet aldım ve bana 10 TL farkla 75Mbps'ye kadar yükseltebileceklerini söylediler. Kuruluma gelen arkadaşlar ise kopma yaşayabilirsin dediler. Alt yapım 80 Mbps destekliyor. Sizce ne yapmalıyım dostlar?
Bence geç hem çok büyük fark oluyor hızda.

Türknet pişmanlıktır alınmaz.
35mbps bağlattım zaten 75e yükseltmeli miyim diye düşünüyorum.
Santrale yakınsanız kopma sorunu olmaz.
Buna nerden bakabilirim?
Hocam TurkNet iyi bir sağlayıcıdır fakat gizlilikte çok da iyi değil bence gizliliği takmıyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum :D.
TürkNet bağlattım hocam zaten sadece hızı yükseltmeli miyim diye soruyorum :D

Aynı durum bende de geçerliydi uygulama üzerinden yükselttim hızı bir sıkıntı yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı