80 TL altı CS:GO için kulaklık önerisi

Arkadaşlar üstteki tavsiye ettiğim kulaklık geldi. Sakın almayın. 30 liralık Snopy buna bin basar. Maalesef Corsair olduğuna(!) kanarak aldım fakat ürünün kutusunun hiçbir yerinde Corsair yazmamakta. Raptor Gaming yazıyor sadece. İnternetten kendi sitelerine baktım fakat kapanmış.

Kulaklıkta bir sürü kablo yığını var ve bu da kulaklığı kullanmaya engel oluyor. Kulaklığın sesi berbat, 10 liralık kulaklıktan daha düzgün ses çıkar. Hayatımda bu kadar kötü bir kulaklık görmemiştim yani. Belki de bana gelen ürün sorunludur ama sanmıyorum. Özetle bu kulaklığı sakın almayın paranıza yazık. Önerdiğim arkadaşlara da çok özür diliyorum umarım beni dikkate alıp almamışlardır.

Arkadaşlar üstteki tavsiye ettiğim kulaklık geldi. Sakın almayın. 30 liralık Snopy buna bin basar. Maalesef Corsair olduğuna(!) kanarak aldım fakat ürünün kutusunun hiçbir yerinde Corsair yazmamakta. Raptor Gaming yazıyor sadece. İnternetten kendi sitelerine baktım fakat kapanmış.

Kulaklıkta bir sürü kablo yığını var ve bu da kulaklığı kullanmaya engel oluyor. Kulaklığın sesi berbat, 10 liralık kulaklıktan daha düzgün ses çıkar. Hayatımda bu kadar kötü bir kulaklık görmemiştim yani. Belki de bana gelen ürün sorunludur ama sanmıyorum. Özetle bu kulaklığı sakın almayın paranıza yazık. Önerdiğim arkadaşlara da çok özür diliyorum umarım beni dikkate alıp almamışlardır.
Maalesef sizi dikkate alarak aldım. Cızırtı geliyor ve mikrafonundan az ses gidiyor. Daha oyunlarda test etmedim. Neyse ki yazın işe girip kaliteli bir şey alma planım vardı.

Vatan Bilgisayar değil 5 dakika hemen yanımda olsa kullanacağım bir mağaza değil. Çok pahalı. Ayrıca Corsair H4 kulaklığı bugüne kadar beğeneni de pek görmedim, Corsair adı altında çok başka bir kulaklık olduğunu söyleyenleri gördüm ki Corsair'in 10 dolara kulaklık yapmayacağını çoğumuz biliyoruz herhalde.

Eğer ki bütçeni çok az artırırsan bu kulaklığı alabilirsin. Bu gerçekten Corsair ama kalitesini pek anlamadım. Göreceli bir kulaklık, bunun dışında Snopy vb. diğer kulaklıklara bin basar.

https://www.itopya.com/Corsair-RAPTOR-HS30-Analog-Gaming-Kulaklik/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı