80 TL Arduino Seti Önerisi

yokedicioguz

Hectopat
Arkadaşlar Arduino'ya başlayacağım fakat hangisini alsam bilemedim.

Ve klon yazıyor o nedir?

Sanırım robolink'dekinde daha fazla LED var fakat güvenemedim siteye ne yapmalıyım?

Bütçem 80TL

Klon dediği, Arduino replikası gibi bir şey. Bir tık daha yavaş ama neredeyse aynı orijinale kıyasla. 2 sitede güvenilir. Robolink marketin içinde daha çok şey vardır (LED, direnç) gibi. Önerim robolink market olur. Edit: Robolink, içinize sinmedi ise robotistandan alabilirsiniz. Sırf robotistan daha pahalıya sattığından ve en bilindik olduğundan, robolink marketi biraz scam görüyorlar. Ama 2 sitende alanı gördüm ve hiçbir sorunları yoktu.

Bu nasıl bütçemi arttırıp almalımıyım?

Klon dediği, Arduino replikası gibi bir şey. Bir tık daha yavaş ama neredeyse aynı orijinale kıyasla.

Güzel bence. Farkı, joystick, LED ekran ve kapasitör olması. Projeleriniz farklı kategorilerde ise alın derim(aman yorumlara, güvenilirliğe dikkat edin).

Açıkçası fiyatları uzun zamandır takip etmiyorum. Benim tavsiyemiz her parçanın en ucuz fiyatını bulup, en karlı seti bulmaya çalışmanız. Parçaları özelinde sorun olacağını sanmıyorum. Bir de özel olarak yapmak istediğiniz çalışma varsa ona da dikkat edin, eksik parça olmasın.

134 parça var attığım sette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…