Arduino başlangıç seti ile robotik kodlamaya adım atın! Sensörler, LED'ler ve breadboard içeren bu set, Arduino projelerine başlamak için idealdir. Şimdi keşfedin.
Robotistan Uno Starter Kit - Compatible with Arduino (with Turkish booklet) and 4000+ products for makers at Robotistan.com. Worldwide shipping at the same day. Review and buy right now!
Arduino başlangıç seti ile robotik kodlamaya adım atın! Sensörler, LED'ler ve breadboard içeren bu set, Arduino projelerine başlamak için idealdir. Şimdi keşfedin.
Robotistan Uno Starter Kit - Compatible with Arduino (with Turkish booklet) and 4000+ products for makers at Robotistan.com. Worldwide shipping at the same day. Review and buy right now!
Klon dediği, Arduino replikası gibi bir şey. Bir tık daha yavaş ama neredeyse aynı orijinale kıyasla. 2 sitede güvenilir. Robolink marketin içinde daha çok şey vardır (LED, direnç) gibi. Önerim robolink market olur. Edit: Robolink, içinize sinmedi ise robotistandan alabilirsiniz. Sırf robotistan daha pahalıya sattığından ve en bilindik olduğundan, robolink marketi biraz scam görüyorlar. Ama 2 sitende alanı gördüm ve hiçbir sorunları yoktu.
Klon dediği, Arduino replikası gibi bir şey. Bir tık daha yavaş ama neredeyse aynı orijinale kıyasla. 2 sitede güvenilir. Robolink marketin içinde daha çok şey vardır (LED, direnç) gibi. Önerim robolink market olur.
Klon olması öğrenme aşamasında herhangi bir sorun çıkarmaz. Malzeme kalitesi biraz düşüktür, bu durum da sizin için birkaç yıl sonra belli olmaya başlar en kötü ihtimalle.
Klon olması öğrenme aşamasında herhangi bir sorun çıkarmaz. Malzeme kalitesi biraz düşüktür, bu durum da sizin için birkaç yıl sonra belli olmaya başlar en kötü ihtimalle.
Güzel bence. Farkı, joystick, LED ekran ve kapasitör olması. Projeleriniz farklı kategorilerde ise alın derim(aman yorumlara, güvenilirliğe dikkat edin).
Açıkçası fiyatları uzun zamandır takip etmiyorum. Benim tavsiyemiz her parçanın en ucuz fiyatını bulup, en karlı seti bulmaya çalışmanız. Parçaları özelinde sorun olacağını sanmıyorum. Bir de özel olarak yapmak istediğiniz çalışma varsa ona da dikkat edin, eksik parça olmasın.
Açıkçası fiyatları uzun zamandır takip etmiyorum. Benim tavsiyemiz her parçanın en ucuz fiyatını bulup, en karlı seti bulmaya çalışmanız. Parçaları özelinde sorun olacağını sanmıyorum. Bir de özel olarak yapmak istediğiniz çalışma varsa ona da dikkat edin, eksik parça olmasın.