80 TL oyuncu mouse önerisi

Bütçe
80 TL

Onur Talha

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Profesyonel Valorant oyuncusuyum ve artık yeni ekipmanlara gecme zamanı geldi. Şu sıralar çok bir bütçem yok. Hem kulaklık, hem mouse alacağım. Kulaklık siparışıni verdim, Tigoes G1000'den QKZ VK4 isimli kulak ici kulakliga geçtim. Mouse olarak 80 TL bütçe kaldı. Ne alabilirim? Şu zamana kadar babamın iş yerinden aldığım 10 TL'lik HP mouse kullanıyordum.

80 TL ye güzel fare bulamazsın paran cebinde kalsın daha sonra 160-200 TL bandında bir şey alırsın.
80 TL ye alacağın farede sıkıntı yaşarsın. Hareket yaparsın algılamaz, fazla kayar, kendi kendine sağa sola oynar, tuşu bozulur yarı yolda bırakır. Her türlü şimdikinden iyi olur diyorsan orasını bilemem ama emin ol ucuz fareyle paran öyle yada böyle israf olur.

80 TL'ye güzel fare bulamazsın paran cebinde kalsın daha sonra 160-200 TL bandında bir şey alırsın.
80 TL'ye alacağın farede sıkıntı yaşarsın. Hareket yaparsın algılamaz, fazla kayar, kendi kendine sağa sola oynar, tuşu bozulur yarı yolda bırakır. Her türlü şimdikinden iyi olur diyorsan orasını bilemem ama emin ol ucuz fareyle paran öyle ya da böyle israf olur.

Öyle yapayim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı