80 TL Sessiz klavye

DefaultGamer

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 80 TL.

Öncelikle ses benim için önemli, daktilo gibi sesleri fazla sevmiyorum. Logitech G103'ü falan inceledim tuşları bana ufak geldi beğenmedim.

İlla gaming olması önemli değil tabi ki olsa güzel olur ancak ilk beklentim sessiz olması ikincisi kaliteli olması 3.sü aynı anda basılabilen tuş miktarında 4-5+ olması iyidir.
Marka takıntım yok belli bir kaliteye sahip olması bana göre yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
G103'ün tuşları oldukça büyük aslında dostum. Hatta tuşları en büyük klavyeler arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bence 105 veya 103'e bak. Bloody fazla önermiyorum. Zira ping süreleri biraz yüksek.

G103'ün tuşları oldukça büyük aslında dostum. Hatta tuşları en büyük klavyeler arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bence 105 veya 103'e bak. Bloody fazla önermiyorum. Zira ping süreleri biraz yüksek.

Teşekkür ederim ancak G103 çok kötü bir klavye bence, inceleme fırsatım oldu 2 kere en son almak istediğim klavye olabilir G103. G105 ise fiyat açısından bana uymuyor.

Benim için öncelik gaming olmasa bile tuşları en azından ortalamadan sessiz olsun. Led ışıklar falan hiç önemsemiyorum. Önemsediklerim sessizlik , aynı anda basılan tuş miktarının fazla olması, birde multimedya tuşları.

Teşekkür ederim ancak G103 çok kötü bir klavye bence, inceleme fırsatım oldu 2 kere en son almak istediğim klavye olabilir G103. G105 ise fiyat açısından bana uymuyor.

Benim için öncelik gaming olmasa bile tuşları en azından ortalamadan sessiz olsun. Led ışıklar falan hiç önemsemiyorum. Önemsediklerim sessizlik , aynı anda basılan tuş miktarının fazla olması, birde multimedya tuşları.

Tarif ettiğiniz klavye bütçenize de bakılınca G103. Neden kötü bir klavye olduğunu düşünüyorsunuz?

Tarif ettiğiniz klavye bütçenize de bakılınca G103. Neden kötü bir klavye olduğunu düşünüyorsunuz?

Evet bütçem onu gösteriyor olabilir akla ilk gelende o ancak 2 farklı mağazada inceledim ikisinde de bana normal klavyeden ne farkı var sorusuna yanıt veremedi ben mekanik klavye kullanmıyorum a4tech'in sıradan bir klavyesini kullanıyorum. Bana sesli geliyor G103 de aynı şekilde inceledim ve oda açıkçası ses konusunda beni tatmin etmedi. Tuşlar ufak değil denmiş ancak yan yana klavyeleri koyduğunuzda tuşları herhangi bir klavyeden daha ufak geldi gözüme bu tabi minicik anlamı çıkarmasın.

Konu hala güncel kendimi dinlemeyip gidip G103 aldım ancak klavyeye alışamıyorum sürekli ESC bascağıma G1, CTRL bascağıma G6 tuşlarına basıp duruyorum. Bütçeyi 100 TL ye kadar yükseltebilirim G105 almayı düşünmüyorum çünkü G103 ile aynı sorunu onda da yaşarım büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı