80 TL USB Bellek Önerisi

Bütçe
80
Alakası bile yok. SanDisk'in güzel USB'leri olduğu doğru ama A101 veya başka öyle marketlerde satılan USB'leri çöp adamların. Asıl en güvenebileceğimiz firma Samsung. SSD piyasasında bir tane bile kötü ürünü yok adamların. USB'leri de aynı şekilde kalitelidir. Açıkçası Samsung Bar Plus çok daha iyi bir tercih.
Benim gördüğüm SanDisk USB bellekler içerisinde bir tek Extreme serisi nispeten kaliteli sınıfa girebiliyor. Onlar da çok pahalı ve en düşük 64 GB kapasite seçeneği var. O yüzden en iyisi Samsung gibi görünüyor.
 
Alakası bile yok. SanDisk'in güzel USB'leri olduğu doğru ama A101 veya başka öyle marketlerde satılan USB'leri çöp adamların. Asıl en güvenebileceğimiz firma Samsung. SSD piyasasında bir tane bile kötü ürünü yok adamların. USB'leri de aynı şekilde kalitelidir. Açıkçası Samsung bar Plus çok daha iyi bir tercih.

Ben gitsin A101'den alsın demedim Ultra flair modelini önerdim. Samsung kalitesine bir şey demiyorum bende de var Samsung bellek ama hiçbir SanDisk bellek beni üzmedi yani çöp değiller. Tabii ki ben bellekleri gidip A101'den almadım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı