80 TL'ye hangi ISS tercih edilmeli?

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar kendi evimdeki internet bağlantımı kapattım ve ailemin evinde döndüm. Evden çalışıyorum. İnternet yeterli fakat bir türlü geçiş sağlayamadım. NetSpeed'e geçiş yapacaktım fakat Türk Telekom ısrarla aboneliğimi iptal etmiyordu. Nihayet bugün iptal etmeyi başardım. Önümde birçok seçenek var. Verebileceğim maksimum ücret 80 TL. Şu anda kullandığım tarife VDSL tarifeydi fakat sorgulama yaptığımda 85 Mbit hız alabileceğim yazmasına rağmen modem arayüzünde alabileceğim maksimum değerler 21.3 Mbit indirme ve 0.89 indirme hızı olarak yazıyor. Hattın SNR değeri de maksimum 10.3 dB. Fiber altyapım da var fakat modemden dolayı problem yaşar mıyım bilemiyorum. Şu anda elimde olan modem Türk Telekom'dan "para vererek" zamanında ağabeyimin satın aldığı VMG 3312 B10-B olan model. Yeni notebook aldım modeme verecek kuruş param yok ikinci el bile alamam o kadar söyleyeyim. Sizce hangi sağlayıcıyı tercih etmeliyim? Millenicom'da fiber 12 ay taahhütlü paketi 70 TL fakat problem yaşar mıyım? Fiber internette sağlayıcı fark etmiyor gibisinden bir şeyler okudum bu doğru mudur? Aşağıya alabileceğim tarifeleri bırakıyorum, siz hangisini önerirsiniz?

Şu anda kullandığım tarife VDSL tarifeydi fakat sorgulama yaptığımda 85 Mbit hız alabileceğim yazmasına rağmen modem arayüzünde alabileceğim maksimum değerler 21.3 Mbit indirme ve 0.89 indirme hızı olarak yazıyor. Hattın SNR değeri de maksimum 10.3 dB. Fiber altyapım da var fakat modemden dolayı problem yaşar mıyım bilemiyorum.
Millenicom'un paketi taahhütsüz öneririm .
Şu konu hakkında ne düşünüyorsunuz hocam bir bilginiz var mı? Taahhüt önemli değil. 1 yılı geçmemesi yeterli.

140 tl ödüyorum
50mbit internet+modeme
pişman değilim vdsl üzerinden kullanıyorum
arkada oyun indirirken ms değerlerim 30 max 35 üstüne çıkmıyor
Hocam sizin değerleriniz çok da önemli değil sonuçta altyapı farklı. Benim verdiğim bilgilere göre hangisini almalıyım. Fiberde problem yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı