Arkadaşlar kendi evimdeki internet bağlantımı kapattım ve ailemin evinde döndüm. Evden çalışıyorum. İnternet yeterli fakat bir türlü geçiş sağlayamadım. NetSpeed'e geçiş yapacaktım fakat Türk Telekom ısrarla aboneliğimi iptal etmiyordu. Nihayet bugün iptal etmeyi başardım. Önümde birçok seçenek var. Verebileceğim maksimum ücret 80 TL. Şu anda kullandığım tarife VDSL tarifeydi fakat sorgulama yaptığımda 85 Mbit hız alabileceğim yazmasına rağmen modem arayüzünde alabileceğim maksimum değerler 21.3 Mbit indirme ve 0.89 indirme hızı olarak yazıyor. Hattın SNR değeri de maksimum 10.3 dB. Fiber altyapım da var fakat modemden dolayı problem yaşar mıyım bilemiyorum. Şu anda elimde olan modem Türk Telekom'dan "para vererek" zamanında ağabeyimin satın aldığı VMG 3312 B10-B olan model. Yeni notebook aldım modeme verecek kuruş param yok ikinci el bile alamam o kadar söyleyeyim. Sizce hangi sağlayıcıyı tercih etmeliyim? Millenicom'da fiber 12 ay taahhütlü paketi 70 TL fakat problem yaşar mıyım? Fiber internette sağlayıcı fark etmiyor gibisinden bir şeyler okudum bu doğru mudur? Aşağıya alabileceğim tarifeleri bırakıyorum, siz hangisini önerirsiniz?
www.milleni.com.tr
netspeed.com.tr
www.milleni.com.tr
İşte En Uygun Taahhütsüz İnternet Paketleri İşiniz İçin | Millenicom
İşiniz için İşte En Uygun Taahhütsüz İnternet Paketleri kampanyası hakkında detaylı bilgi edinmek ve birkaç adımda kolayca başvuru yapmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Speedmax Avantaj Smart Kampanyası - Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın! Türkiye'nin en ekonomik Taahhütsüz, Kotasız, Adsl, Vdsl, Fiber Hızında İnternet Paketleri Limitsiz Yalın Adsl - Ev ve Ofis interneti, Sınırsız Adsl.
Fiber35 Kampanyası Eviniz İçin | Millenicom
Fiber35 Kampanyası Başvuru Eviniz İçin