800.000 TL'ye araç önerisi

Çok hız yapacağımı sanmıyorum otobanda 120 140'ı pek geçmem çoğunlukla şehir içi kullanılacak. Bomboş konusunda haklısınız çoğu boş araçların ikinci el değerlendirmek o yüzden daha mantıklı fakat dediğim gibi pek anlamadığım için araçlardan sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden sıfır boşa öncelik verdim. İkinci ellerde kaç km altı bakmak gerekir ayrıca onu cevaplarsanız sevinirim.

İkinci el 100k 80k altı bakılabilir.
 
Fiat Fiorino combi premio 1.3 Multijet hakkında görüşlerinizi söyleyebilir misiniz sıfır araç alacak olursam en uygunu o gibi duruyor.

Hocam en uygun bayağı iş yapar bence de ama ben her arabaya girdiğimde otobanda öyle normal hızlarda giderken cam kapalı bile arabanın içine rahatsız olurum bu arabada bu sorun var işte cam kapalı olsa bile içer inanılmaz ses giriyor ben o özelliğini sdevmedim onun dışında şehir içi gayet rahat öyle dolu paket değil boş bir araba gibi hissettiriyor ama işinizi görür bence ben sadece çok araba test ettiğim için çok fazla değişik şeyleri esas alıyorum arabanın belli miktarda sürttüğünü hissettiğimde bile bırakasım geliyor ama dediğim gibi benim huyum sizde bu sorun olmaz diye düşünüyorum.
 
Hocam bu fiyata 2. el (19-20) temiz 1.2 PureTech Peugeot 308 bulabilirsiniz bence. C Hatchback alabilecekken bence Corsa Clio vs bakmayın derim.

Düzenleme: Model düşürmeden bulamıyormuşsunuz. 17-18 model düşünürseniz sarı sitede çıkıyor ama kasa/motor durumu nedir bilemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı