800-1000 TL bisiklet önerisi

maestro1903

Centipat
Daha çok şehirde kullanacağım. Uzun süredir bisiklet kullanmıyorum. Hafta sonu spor olsun diye kullanmaya başlamak istiyorum. 800-1000 TL arası bir bütçem var. 1.83 boy tahmini 80-85 arası kilom var. Önerilerinizi alabilir miyim?

Daha çok şehirde kullanacaksanız dağ bisikleti almanızı önermem. Gereksiz yorulursunuz. Alüminyum kadroya sahip bir bisiklet almanız ağırlık açısından artı sağlayacaktır. Önerdiğim model biraz bütçenizi aşıyor. İkinci el düşünmüyorsanız bütçenizi yükseltmenizi öneririm.

Daha çok şehirde kullanacaksanız dağ bisikleti almanızı önermem. Gereksiz yorulursunuz. Alüminyum kadroya sahip bir bisiklet almanız ağırlık açısından artı sağlayacaktır. Önerdiğim model biraz bütçenizi aşıyor. İkinci el düşünmüyorsanız bütçenizi yükseltmenizi öneririm.

Teşekkürler öneriniz için. Yalnız bir şey eklemeyi unutmuşum arada babamda binecekmiş. Onun kilosu 100-110 arası herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?

Öneriniz için teşekkürler.

Teşekkürler öneriniz için. Yalnız bir şey eklemeyi unutmuşum arada babamda binecekmiş. Onun kilosu 100-110 arası herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?

Öneriniz için teşekkürler.

Önemli değil. Yardım edebileceğimiz konularda yardım etmeye çalışıyoruz işte. Bütçeniz fazla olsaydı kendi kullandığım Kross Hectora modelini önerecektim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı