800 - 1000 TL sistem toplama

IronDeed

Hectopat
Daha fazla  
800 TL bütçem var ancak 900 veya 1000 olabilme olasılığı da var. Bana bu bütçe ile eski veya yeni fark etmez, rahatça oyun oynamak istiyorum. HDD bende var 1 TB bu yüzden sadece işlemci, anakart, ekran kartı, RAM ve PSU önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye rahatça oyun oynuyabileceğin bir sistem gelmez sanırım...ekran kartı ve işlemci zaten 1000 liradan fazla tutar sadece..ama bunları rahatça oyun oynamak istiyorum dediğin için söylüyorum yoksa her bütçeye sistem toplanır.

Kasa da mevcut mu elinizde?

Şimdi bu paraya ya ölü yatırım olur, ya da güncel fakat zorlama bir sistem olur.
Güncellik için:
Güncel olmayan sistem:
Sahibinden sitesinden alınanlarda GET ilanı yoksa satıcıdan GET ilanı açmasını iste ya da bir akrabanın alıp sana kargoyla yollamasını iste. 2. sistemdeki ekran kartı yerine bunu da kullanabilirsin: PNY Geforce GTX 760 XLR8 Enthusiast Edition 2GB - PNY Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 501085341

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00