800-1000TL civarı klavye önerisi

Bütçe
800-1000₺

SosisliSandwich

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi yeni toplayacağım sisteme klavye bakıyorum, bütçe dediğim gibi 800TL 1K civarı üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum. Mekanik olması daha iyi olur oyunculuk için kullanacağım ağırlıklı olarak.

Amazon.com.tr

Hocam tam olarak nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz nokta atışı öneri yapabiliriz. Örneğin klavye %60 mı %75 mi %100 mü olsun? Switch sesli mi sessiz mi olsun? Klavye beyaz mı siyah mi olsun? RGB olmasını ister misiniz?

Amazon.com.tr

Hocam tam olarak nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz nokta atışı öneri yapabiliriz. Örneğin klavye %60 mı %75 mi %100 mü olsun? Switch sesli mi sessiz mi olsun? Klavye beyaz mı siyah mi olsun? RGB olmasını ister misiniz?

Mekanik-red Switch vs. güzel olur tabii fakat bütçe az olduğundan dandik bir mekaniktense kaliteli bir membran tercih edebilirim siyah olması daha iyi olur bütün setup siyah olduğundan dolayı beyaz gitmez oraya klavye %75 veya %100 olabilir ikisini de deneyimledim ikisine de okeyim RGB veya en azından tuşları aydinlatacak bir ışık olursa iyi olur tabii.

Bu ikisi arasında hangisi kaliteli hocam
DK61E daha kaliteli. Pişman etmez. Mekanik optik bir klavye olduğu için gecikme süresi minimum sürede. Fakat tek kötü yanı mekanik optik olduğu için ileride switch değiştirmek istersen sadece gateron optik switchler ile değiştirebilirsin. Ya da klavye topluluğunun derinlerine inersen frankenmod diye birşey var. Böylece switch seçeneğini kendin arttırabiliyorsun. Yani bütçen yetiyorsa DK61E alabilirsin.

Mekanik-red Switch vs. güzel olur tabii fakat bütçe az olduğundan dandik bir mekaniktense kaliteli bir membran tercih edebilirim siyah olması daha iyi olur bütün setup siyah olduğundan dolayı beyaz gitmez oraya klavye %75 veya %100 olabilir ikisini de deneyimledim ikisine de okeyim RGB veya en azından tuşları aydinlatacak bir ışık olursa iyi olur tabii.
Hocam bu bütçe ile membran klavye almak paranı çöpe atmak gibi birşey olur. Attığım 2 klavye de yıllarca götürebilecek kalitede klavyeler bu arada.

Hocam 1200TL'ye çıkabilirseniz bu var

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı