800-900 bin TL araba önerisi

muhammedekilinc

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Yaklaşık 800-900bin TL bütçe ile alabileceğim İstanbul'da rahat olarak konfor sağlayabilecek bir araba bakıyorum otomatik olması şart mümkünse çok hasar ve yüksek km araç işine girmek istemiyorum, problemsiz tavsiye edebileceğiniz 4 kişilik aile araçları Önerlerinizi sunarsanız çok memnun olurum.

Merhaba,

Yaklaşık 800-900bin TL bütçe ile alabileceğim İstanbul'da rahat olarak konfor sağlayabilecek bir araba bakıyorum otomatik olması şart mümkünse çok hasar ve yüksek km araç işine girmek istemiyorum, problemsiz tavsiye edebileceğiniz 4 kişilik aile araçları Önerlerinizi sunarsanız çok memnun olurum.

Jetta-Civic olabilir. Model yıllarını tam bilmiyorum.

Merhaba,

Yaklaşık 800-900bin TL bütçe ile alabileceğim İstanbul'da rahat olarak konfor sağlayabilecek bir araba bakıyorum otomatik olması şart mümkünse çok hasar ve yüksek km araç işine girmek istemiyorum, problemsiz tavsiye edebileceğiniz 4 kişilik aile araçları önerlerinizi sunarsanız çok memnun olurum.

Çok bilindik olacak ama Toyota Corolla 2014-2015 öneririm.

Merhaba,

Yaklaşık 800-900bin TL bütçe ile alabileceğim İstanbul'da rahat olarak konfor sağlayabilecek bir araba bakıyorum otomatik olması şart mümkünse çok hasar ve yüksek km araç işine girmek istemiyorum, problemsiz tavsiye edebileceğiniz 4 kişilik aile araçları önerlerinizi sunarsanız çok memnun olurum.

En mantıklısı Corolla.

Bu şekilde sormak yerine bütçeniz dahilinde aklınıza gelen araçları sorarsanız size daha rahat yardımcı olabiliriz. 100.000 km civarlarında 2010-2011 E150 makyajlı kasa 1.6 elegant Corolla önerebilirim 750.000₺ civarlarında piyasası ya da FD6-FB7 Honda Civic 1.6 motor ikisi de tamamen sorunsuz araçlardır. Biraz daha konforlu olsun özellikli olsun derseniz 1.6 CDTI Opel Astra K da önerebilirim ama dikkat edin triger zinciri değiştirmek için motor inmesi gerekiyor ağır bakımı çok maliyetli(100.000₺ civarlarına çıkıyor) aklıma gelen araçlar bunlar. Siz kişisel zevklerinizi göz önünde bulundurarak araba sorarsanız sizin için daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.

Merhaba,

Astra J 1.6cdti Elite paket öneririm sedan kasa için söylüyorum. Km 120 bin altında olursa daha iyi olur donanımı ve sürüş keyfi memnun eder. Temizi alınır bu fiyatlara
Ek olarak daha yeni model bir şey olsun diyorsanız da Egea 1.6 Multijet otomatik olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı