800-900 TL Klavye önerisi

St.Luicipierro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bilek destekli Blue Switch klavye arıyorum. Bütçem yaklaşık 800-900 Lira civarı fakat ne yazık ki ülkemizde istediğimiz ürünlere ulaşamıyoruz (Örn: CM MK750 veya HyperX Alloy Elite'nin blue switch modellerinin TR'ye gönderilmemesi gibi)

Son olarak 3 ürün arasında kaldım, bilek destekli ve blue switch olması dahilinde farklı önerilerinizide bekliyorum (Lütfen Red-Black-Brown switch önermeyin, hepsini kullandım);

1-)Razer Blackwidow Elite Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Razer | Mekanik Oyuncu Klavyeleri 18 Milyon aydınlatma seçenekli, Yeşil switchli, Bilek destekli, Mekanik gaming klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
2-)https://www.amazon.com/dp/B077J2SPCL/ref=twister_B07NH64M9H?_encoding=UTF8&psc=1
3-)Amazon.com: HyperX Alloy Elite - Mechanical Gaming Keyboard - Radiant Light Bar - Wrist Rest & Gaming Keycaps Included - Media Controls - Clicky - Cherry MX Blue - Red LED Backlit (HX-KB2BL1-US/R1): Computers & Accessories

2 ve 3 numaralı ürünlerin blue switch modelleri TR'ye gönderilmediği için mecburen amazondan alınacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de bu fiyat fazla gibi.
Bana göre alacağım klavyenin fiyatı fiyatı 300 TL en fazla 500 TL olmalı.
Fazlası saçma geliyor. O kadar para veriyorsak bu klavyeler kendisi yazmalı :p

Merhaba,
Önereceğim modeli kullanmadım lakin red switchlisini almayı düşünüyorum, sende bütçeni biraz artırırsan bu klavyeye bakabilirsin.

ASUS ROG Strix Flare Aura Sync RGB

Yazılım geliştiriyorum arkadaşlar oyun oynamıyorum. Bilgisayarım üst seviye sayılır zaten, daha ekleme yapmama gerek yok. Sürekli kod yazdığım için yazma hissiyatı benim için çok önemli. O yüzden red switch istemiyorum.

@hsyncncvk hocam Flare kargo ve gümrük parası ile birlikte beni aşar malesef. Red Switch'i 699'a satılıyor şuan gameekstrada, alacaksan kaçırma derim

Razer Blackwidow Chroma V2 kullanıyorum, öneririm. Yazma hissiyatı çok güzel, ses fazla çıkartıyor ama kulaklık takınca ses çok az geliyor.

Zamanında 669 TL’ye almıştım HepsiBurada’dan, şimdi bakıyorum da 900 TL’den aşağı göremedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı