800-900 TL modem önerisi

berksenturk

Centipat
Katılım
2 Ağustos 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternet sağlayıcımızı değiştireceğimiz için modem araştırıyorum. Şu an bölgemizde 50 download 10 upload alıyorum fakat modemi almışken bir kere alacağımız için yüksek hızları da desteklese güzel olabilir. 800-900 civarına kadar modeme ayırabilirim. Alttaki iki modem gözüme çarptı ama sizin de önerilerinizi göz önünde bulundurmak isterim.
Tenda V12 AC1200.
ASUS DSL-AC750
 
DSL-AC750 kullanış biri olarak olarak modemden memnunum, bazı üst seviye modemlerde ki özellikleri olmayışı üzüyor ama, aldığıma pişman etmedi.

Kablosuza gelecek olursak;
5GHZ bağlantı ile ping sorunu yaşamadım kablolu bağlantım ile hemen hemen aynı değerleri elde ettim ama 2.4 GHZ ile 15 ila 25 ping arasında fark yarattı.

eski modemim evden çıktığımda belli bir mesafeye kadar çekmeye devam ediyordu, bu modemde salondan diğer oda ya geçtiğimde bağlantıda sıkıntılar oluyor, tabi ortalık modem kaynamaya başladı onunda etkisi olabilir onun dışında alırsan eğer tüm odaları kapsayacak bir yere konumlamanı öneririm.
 
Çekim konusunda wifi güçlendirici kullanmaktayız. Gençler daha çok internet ile uğraştığı için iki genç odasının orada kalıyor. O yüzden çekim konusunda pek sıkıntımız yok. Turknet geçeceğiz, sanırım bizim internet vdsl oluyor. Bazı modemlere uygun değil deniyormuş geldikten sonra. Bunlarda öyle bir sıkıntı çeker miyim acaba? Başka önerisi olan varsa da önerilere açığım.
 
Giga portları yok diye biliyorum internetiniz 100Mbps'lik paket ve VDSL ise sorun yaşamazsınız.
Altyapımda 50mbps çıkıyor. Sorgulayınca böyle bir görüntü alıyorum.

Destekler değil mi bunu? Kargo süresi bitmeden sipariş vermem gerekiyor da.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_376.png
    Screenshot_376.png
    19 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı