İndirimde mi bu mouse?![]()
Xpg Slingshot RGB Ultra Hafif 12000 DPI Gaming Mouse (Slingshot-Bkcww)
Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidirwww.gaming.gen.tr
![]()
Sevgililer Günü Hediyen Gaming.Gen.TR’de!
www.gaming.gen.tr
Hocam güzel mouse ama bütçe o kadar çıkamazBende bir G300s kullanıcı olarak aldıgım gün begenmistim şu an hiç beğenmiyorum alacaksanız bunu tavsiye ederim.
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende bir G300s kullanıcı olarak aldıgım gün begenmistim şu an hiç beğenmiyorum alacaksanız bunu tavsiye ederim.
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayır indirimde değil. Kampanya var. Öyle alırsan biraz daha uyguna gelir diye bıraktım.İndirimde mi bu mouse?
Hocam güzel mouse ama bütçe o kadar çıkamaz![]()
SELAM150 kodu ile 899TL ye alabilir attığın ürünü.Pazarama hocam 100 TL daha ekleyip bunu almanızı öneririm
Glorious Model O nasıl hocam? Sitede gözüme çarptı güzel gibi duruyor.Hayır indirimde değil. Kampanya var. Öyle alırsan biraz daha uyguna gelir diye bıraktım.
Bende bir G300s kullanıcı olarak aldıgım gün begenmistim şu an hiç beğenmiyorum alacaksanız bunu tavsiye ederim.
![]()
Glorious Model O nasıl hocam? Sitede gözüme çarptı güzel gibi duruyor.
800 şuan bende var. Babamdan da 100 150 alabilirim belki verir.Kronik mouse önermeyin kullancıya
Hocam güzeldir alınabilir. Bütçeniz ne kadar çıkar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.