Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #21 Scavenger dedi: Opel önermem kendi ustası bile anlamıyor arabanın dilinden. Ya çok problem açıyor ya da hiç. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, sorun açabilecek bir araba. Octavia da güzel tercih olabilir bu arada.
Scavenger dedi: Opel önermem kendi ustası bile anlamıyor arabanın dilinden. Ya çok problem açıyor ya da hiç. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, sorun açabilecek bir araba. Octavia da güzel tercih olabilir bu arada.
Y Yek233 Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #22 Tatibaskan dedi: Tamamdir hepinize teşekkür ederim ben butceme gore ayarlayacagim iyi aksamlar. Hocam bizde şu an zaten 2008 Megane 2 faz 2 var biraz daha yeni olmasi icin sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman pek bir fikrim yok.. Umarım zevkinize göre bulursunuz.
Tatibaskan dedi: Tamamdir hepinize teşekkür ederim ben butceme gore ayarlayacagim iyi aksamlar. Hocam bizde şu an zaten 2008 Megane 2 faz 2 var biraz daha yeni olmasi icin sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman pek bir fikrim yok.. Umarım zevkinize göre bulursunuz.