800₺ FX 6300 sisteme GPU tavsiyesi

Bulabilirsen RX570 al. Ben RX570 ve FX6100 (O.C'siz) ile Forza Horizon 4'ü ve GTA 5'i kasmadan oynayabiliyorum. Hem RX560 falan alırsan sistemini güncellemek istiyince hem ekran kartını hem de işlemcini değiştirmek zorunda kalacaksın.
Not: İşlemci ağırlıklı oyunlarda çok fazla darboğaz yersin örnek olarak Minecraft'ta ortalama 50 FPS alıyorum.

İyi günler arkadaşlar, ben MSI 970 Gaming anakart, AMD FX6300 işlemci ve MSI R9 380 ekran kartı kullanıyordum. Ekran kartım bozulduğu için şu an bu sisteme uygun darboğaz yapmayacak, ikinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce hangi ekran kartını almalıyım? Bütçem yaklaşık 800 liradır.

Size önerim elinizdeki işlemci ve anakartı satıp güncel parçalar almanız. Çünkü işlemci gücünüz oldukça zayıf kalacak güncel kartlara göre ve darboğaz yaşayacaksınız. İşlemci gücünüze göre zayıf ekran kartı almaktansa, güncel bir sistem toplamanız daha doğru olur. Tabi tercih sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı