Çözüldü 800 Mbps internette indirme hızı düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koa1a

Zeptopat
Katılım
9 Ağustos 2022
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, download hızım 750-800 fakat Steam'de oyun indirmeye çalıştığım zaman 8-10 ile indiriyor. Servis sağlayıcımla görüştüm onlarda bir sıkıntı gözükmediğini söylediler anlamadım ne yapacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden o fiyata böyle hız hiç haberim yok hocam. Bence bedava çünkü ben 16 Mbps için 125 TL ödüyorum. Toplu konut veya siteler gibi altyapı olan yerde değiliz ve mahkum olduğumuz durum bu. 2 yıl toki konutlarında oturdum ve bu durumdan hiç haberim yoktu. Google Drive ile deneme yaptınız mı? Oradan bir indirme başlatıp hızı alınca durdurun. Orada da sorun aynı ise ISS yani aldığın firma ile görüşün veya modem üzerine yoğunlaşın.
 
Hocam siz bence yaşadığınız yer için acil bir araştırma yapın ilk defa sizden duyuyorum 16 Mbps internet için 125 TL istediklerini büyük bir rezalet. Google Drive ile nasıl deneme yapabilirm hocam?
 
1.000 Mbps fiyatı 1029 TL ile dudak ısırtıyor.
Superonline'da 250 TL.
KabloNet'te 310 TL.
TurkNet'te 140 TL.

Altyapınıza bağlı tabii ki

Kablonet'te 100 Mbps için 80 TL veriyorum şu anda ben, taahhüt bitince 2-3 ay sonra 1000 Mbps'e geçmeyi planlıyorum.

Google Drive ile nasıl deneme yapabilirm hocam?
Google Drive'a biraz büyük bir dosya yükleyin, 300-400 MB, sonra indirin, indirirken ne hızla indirdiğine bakın. Veya direkt Google Drive'dan indirecek büyük dosya bulun, okulun ders notları, videoları vs olabilir.
 
Buralar kenar mahalle olunca TT eski kablolu gelişmemiş altyapıya mahkumuz.
Aşağıya bağlantı atıyorum. Windows ISO bağlantısı ve indirmeye başlayıp birkaç dakika sonra iptal edin. Hız bu zaman diliminde ortaya çıkacak. Yinede indir yazan yere basın, sıkıntı yok korkmayın.

 
Hocam attığınız dosya için teşekkürler. Ben Internet Download Manager kullanıyorum indirmeyi başlattığım zaman direk oraya atıyor oradaki sonçlara baktım Steam'de maksimum 20 ile indirirken Google Drive'de maksimum 53 gördüm hocam 1 dakika boyunca test ettim. Bu sonuç karşısında ne yapmam lazım hocam?
 

Geri
Yukarı