800 TL 7.1 kulaklık önerisi

Bütçe
800
Arctis 3 2019 kullanıyorum ama PC'ye USB değil 3.5mm jaktan bağlandığı için 7.1 kanal ses veremiyor bu kulaklık, Windows'un ayarlarından uzamsal ses ile sanal bir 7.1 etkisi verilebildiği iddia ediliyor ama reelde bir fark yaratmıyor. Konforlu bir kulaklık, ben memnunum açıkçası (PC'de ses kartı var) ama bu parayı vereceksem bütçemi 999'a çıkartır şu an itopya'da indirimde olan Razer BlackShark V2'yi alırdım şahsen.
 
Bende geçenlerde seninle aynı bütçeye kulaklık arayışındaydım senin de linkini vermiş olduğun kulaklığı ve Void pro modellerini bulmuştum, sonrasında üstüne biraz daha ekleyip wireless alayım dedim, 1000tl civarı bir bütçeye çıktım, ardından madem 1000tl veriyorum iyi birşey olsun dedim oldu bütçe 1200tl derken Cloud II Wireless modelini aldım ve şuan kullanmaktayım, memnunum, rahat konforlu ve çok güzel ses kasılıyor, benzer bir durum yaşamana karşın bu yazıyı buraya bırakıyorum, şimdiden hayırlı olsun alıcağın kulaklık :).
 
Öneriler için teşekkürler. Hyper X almayı düşünmüyorum hem de pahallılar. Bütçem en fazla bu kadar olabiliyor. Hemde kulaklığım bozuluyor acil almam lazım. Razer Kraken TE düşünüyorum sizce mantıklı mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı