800 TL bütçe ile 800 TL yi aşmayacak toplama PC için ekipman önerisinde bulunabilir misiniz? Mümkünse 0 ürün olsun. İşlemci ve anakart dahil olsun. GTA V'i oynayabileyim o bana yeter.
Pardon dostum yazarken kafam karışmış ve biraz anlaşılamaz yazmışım. Bilgisayar toplayacağım ve 800 TL yi geçmeyecek şekilde ekran kartı, ram gibi. Yaani tüm bilgisayar bileşenlerini istiyorum GTA V oynamak için.
Pardon dostum yazarken kafam karışmış ve biraz anlaşılamaz yazmışım. Bilgisayar toplayacağım ve 800 TL yi geçmeyecek şekilde ekran kartı, ram gibi bilgisayar bileşenleri istiyorum GTA V oynamak için.
800 TL'ye çok zor, özellikle sıfır toplamak imkansız. 2. el düşünürseniz belki başka arkadaşlar yardımcı olabilir. Ancak sıfır ve ya 2. el olarak toplamak imkansız bence.
TX K3S ATX 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0 Bilgisayar Kasası (TXCHK3S) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sıfır olarak 800 TL'ye sistem toplamak imkansız. İstersen fikrini değiştir sağlam ikinci el parçalardan topla. İstersen de bütçeyi biraz aş. Ama 800 TL'ye sıfır sistem toplamak İ-M-K-A-N-S-I-Z.