800 TL Bilgisayar Toplama

Schalf

Kilopat
Daha fazla  
Herkese tekrardan merhaba,

800 TL bütçe ile 800 TL yi aşmayacak toplama PC için ekipman önerisinde bulunabilir misiniz? Mümkünse 0 ürün olsun. İşlemci ve anakart dahil olsun. GTA V'i oynayabileyim o bana yeter.

Tam olarak ne istiyorsun anlamadım. Sistem mi ekipman mı ?
Pardon dostum yazarken kafam karışmış ve biraz anlaşılamaz yazmışım. Bilgisayar toplayacağım ve 800 TL yi geçmeyecek şekilde ekran kartı, ram gibi. Yaani tüm bilgisayar bileşenlerini istiyorum GTA V oynamak için.

Pardon dostum yazarken kafam karışmış ve biraz anlaşılamaz yazmışım. Bilgisayar toplayacağım ve 800 TL yi geçmeyecek şekilde ekran kartı, ram gibi bilgisayar bileşenleri istiyorum GTA V oynamak için.
800 TL'ye çok zor, özellikle sıfır toplamak imkansız. 2. el düşünürseniz belki başka arkadaşlar yardımcı olabilir. Ancak sıfır ve ya 2. el olarak toplamak imkansız bence.

Hi-level 4 Gb Ddr3 1333 Mhz Masaüstü Pc Ram - Amd İşemcilere Özel - n11.com x2

Bu sistemde GTA V oynayabilir miyim oynayabilirsem hangi ayarlarda kaç FPS alırım sizce?
Normal ayarlarda 60 fps alabilirsiniz. İşlemci aynı olmasada ortalama aynı fpsyi verecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maksimum 4 ay. Dolar o zamana kadar göbek atar duruma gelmesin diye 4 ay boyunca dua edeceğiz mecbur 😂
Sıfır olarak 800 TL'ye sistem toplamak imkansız. İstersen fikrini değiştir sağlam ikinci el parçalardan topla. İstersen de bütçeyi biraz aş. Ama 800 TL'ye sıfır sistem toplamak İ-M-K-A-N-S-I-Z. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı