800 TL Bilgisayar Toplama

Sıfır olarak 800 TL'ye sistem toplamak imkansız. İstersen fikrini değiştir sağlam ikinci el parçalardan topla. İstersen de bütçeyi biraz aş. Ama 800 TL'ye sıfır sistem toplamak İ-M-K-A-N-S-I-Z.
Topladığım sistem 1000TL anca bu kadar 800 TL' ye bırakın 0 almayı. 3. ele yönelin. İnce espiriyide anladınız.

Tavsiye ettiğiniz sistemin ücreti beni çok fazla aşıyor bu ekran kartının yerine R7 240 alsam olur mu ?
Sıfır olarak 800 TL'ye sistem toplamak imkansız. İstersen fikrini değiştir sağlam ikinci el parçalardan topla. İstersen de bütçeyi biraz aş. Ama 800 TL'ye sıfır sistem toplamak İ-M-K-A-N-S-I-Z.
Haklısınız

Tavsiye ettiğiniz sistemin ücreti beni çok fazla aşıyor bu ekran kartının yerine R7 240 alsam olur mu ?
Bence 350TL daha biriktirirsiniz 4 ayda. Sonra pişman olmayın rx 550, R7 240' dan oldukça iyi bir kart.

Size farkı böyle göstereyim.

Çok haklısınız ama benim tek korkum Amazon'dan geç gelmesi ve gümrük problemi. Sizce böyle sıkıntılar olur mu ?
Okadar geç geleceğini sanmıyorum en fazla 10 gün olur oda indirim günlerinde. Attığım sistemin ekran kartını fiyatı muhtemelen 4 gün sonra düşecek. (Amazon indirimleri)

Çok haklısınız ama benim tek korkum Amazon'dan geç gelmesi ve gümrük problemi. Sizce böyle sıkıntılar olur mu ?

Aynı kart vatan'da 380 TL.

Yardımınız ve tavsiyeleriniz için çok sağolun. Akşam akşam sizi de yorduk böyle şeyler için. Hakkınızı helal edin. Tekrardan çok teşekkürler

İlla da amazondan olmasın diyorsanız, Vatan' da 2 günlük indirim var eğer iki gün içinde alırsanız aynı fiyata denk geliyor.
2 gün sonra %18 indirim bitecek.

Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sağ olun var olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…