800 TL Bilgisayar Toplama

Sıfır olarak 800 TL'ye sistem toplamak imkansız. İstersen fikrini değiştir sağlam ikinci el parçalardan topla. İstersen de bütçeyi biraz aş. Ama 800 TL'ye sıfır sistem toplamak İ-M-K-A-N-S-I-Z. :)
Topladığım sistem 1000TL anca bu kadar 800 TL' ye bırakın 0 almayı. 3. ele yönelin. :) İnce espiriyide anladınız.

Normal ayarlarda 60 fps alabilirsiniz. İşlemci aynı olmasada ortalama aynı fpsyi verecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tavsiye ettiğiniz sistemin ücreti beni çok fazla aşıyor 😄 bu ekran kartının yerine R7 240 alsam olur mu ?
Sıfır olarak 800 TL'ye sistem toplamak imkansız. İstersen fikrini değiştir sağlam ikinci el parçalardan topla. İstersen de bütçeyi biraz aş. Ama 800 TL'ye sıfır sistem toplamak İ-M-K-A-N-S-I-Z. :)
Haklısınız 😄

Size farkı böyle göstereyim.
1574447224172.png

Çok haklısınız ama benim tek korkum Amazon'dan geç gelmesi ve gümrük problemi. Sizce böyle sıkıntılar olur mu ?
Okadar geç geleceğini sanmıyorum en fazla 10 gün olur oda indirim günlerinde. Attığım sistemin ekran kartını fiyatı muhtemelen 4 gün sonra düşecek. (Amazon indirimleri)

Çok haklısınız ama benim tek korkum Amazon'dan geç gelmesi ve gümrük problemi. Sizce böyle sıkıntılar olur mu ?

Aynı kart vatan'da 380 TL.

Size farkı böyle göstereyim.
Eki Görüntüle 463063

Okadar geç geleceğini sanmıyorum en fazla 10 gün olur oda indirim günlerinde. Attığım sistemin ekran kartını fiyatı muhtemelen 4 gün sonra düşecek. (Amazon indirimleri)
Yardımınız ve tavsiyeleriniz için çok sağolun. Akşam akşam sizi de yorduk böyle şeyler için. Hakkınızı helal edin. Tekrardan çok teşekkürler 😊

İlla da amazondan olmasın diyorsanız, Vatan' da 2 günlük indirim var eğer iki gün içinde alırsanız aynı fiyata denk geliyor.
Aynı kart vatan'da 380 TL.
2 gün sonra %18 indirim bitecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı