Nakrufmedre Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 800 TL'yi geçmeyecek şekilde, TKL veya %65 klavye önerisi.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 %65. Amazon.com.tr
Nakrufmedre Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 longwayy dedi: %65. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu görüp düşündüm sağlam mıdır, kaç sene götürür?
longwayy dedi: %65. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu görüp düşündüm sağlam mıdır, kaç sene götürür?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 Nakrufmedre dedi: Bunu görüp düşündüm sağlam mıdır, kaç sene götürür? Genişletmek için tıkla... Bütçeni arttırıp DK61E al kat kat iyi se modelinden. Amazon.com.tr Hayatın boyunca klavye almazsın birdaha o kadar uzun süre götürür.
Nakrufmedre dedi: Bunu görüp düşündüm sağlam mıdır, kaç sene götürür? Genişletmek için tıkla... Bütçeni arttırıp DK61E al kat kat iyi se modelinden. Amazon.com.tr Hayatın boyunca klavye almazsın birdaha o kadar uzun süre götürür.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #5 Nakrufmedre dedi: Bunu görüp düşündüm sağlam mıdır, kaç sene götürür? Genişletmek için tıkla... Hicbir sorunu yok. Gayet iyi bir klavye.
Nakrufmedre dedi: Bunu görüp düşündüm sağlam mıdır, kaç sene götürür? Genişletmek için tıkla... Hicbir sorunu yok. Gayet iyi bir klavye.
Nakrufmedre Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #6 MuratTheFounder dedi: Bütçeni arttırıp DK61E al kat kat iyi se modelinden. Amazon.com.tr Hayatın boyunca klavye almazsın birdaha o kadar uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Bunu 65 veya tkl alternatifi yok mu?
MuratTheFounder dedi: Bütçeni arttırıp DK61E al kat kat iyi se modelinden. Amazon.com.tr Hayatın boyunca klavye almazsın birdaha o kadar uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Bunu 65 veya tkl alternatifi yok mu?
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #7 Nakrufmedre dedi: 800 TL'yi geçmeyecek şekilde, TKL veya %65 klavye önerisi. Genişletmek için tıkla... Punkston th61 al. Tabi, ben amazon global den aldım, Tr de varmı bilmiyorum
Nakrufmedre dedi: 800 TL'yi geçmeyecek şekilde, TKL veya %65 klavye önerisi. Genişletmek için tıkla... Punkston th61 al. Tabi, ben amazon global den aldım, Tr de varmı bilmiyorum
Nakrufmedre Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #8 MORTEUX dedi: Punkston th61 al. Tabi, ben amazon global den aldım, Tr de varmı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... %60 bu.
MORTEUX dedi: Punkston th61 al. Tabi, ben amazon global den aldım, Tr de varmı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... %60 bu.
Nil Demlig Picopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Haziran 2023 #9 MuratTheFounder dedi: Bütçeni arttırıp DK61E al kat kat iyi se modelinden. Amazon.com.tr Hayatın boyunca klavye almazsın birdaha o kadar uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Bu klavye inanılmaz iyiymiş ama enter tuşu küçük. Bunun enter tuşu büyük olanı var mı?
MuratTheFounder dedi: Bütçeni arttırıp DK61E al kat kat iyi se modelinden. Amazon.com.tr Hayatın boyunca klavye almazsın birdaha o kadar uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Bu klavye inanılmaz iyiymiş ama enter tuşu küçük. Bunun enter tuşu büyük olanı var mı?
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #10 Nakrufmedre dedi: %60 bu. Genişletmek için tıkla... Klavyenin kısayolunu çok güzel özelleştirmişler. Hem dierya modelin aksine, punkston RGB.
Nakrufmedre dedi: %60 bu. Genişletmek için tıkla... Klavyenin kısayolunu çok güzel özelleştirmişler. Hem dierya modelin aksine, punkston RGB.